Реклама / Ads
8| 3558 |16.07.2021 НОВИНИ

Панчугов: ИТН или не знаят какво правят или знаят нещо, което само те си разбират

.
Източник: БГНЕС
Мислех, че логиката и здравият разум ще надделеят, но след днешната пресконференция на “Има такъв народ” вече не съм оптимист. От ИТН или не знаят какво правят, или знаят нещо, което само те разбират. Или провокацията им цели провалянето на съставяне на правителство.
 

Това заяви в ефира на Българското национално радио политологът Христо Панчугов. 

Коментарът му дойде след продължилата близо 2 часа пресконференция на “Има такъв народ”. Тя се случи заради яростната обществена реакция срещу предложения от ИТН и Слави Трифонов състав на правителство. За премиер бе посочен Николай Василев - бивш министър в две правителства, кадър на НДСВ и близък до царя Симеон Сакскобургготски. 

 

На пресконференцията Василев по незнайно какви причини представи обемна визия за развитието на България, в която присъстват основните приоритети. Това обаче идва след като стана ясно, че той няма да е премиер, а освен всичко присъстваше на конференцията в качеството си на експерт и да защити името си от атаките през последните дни. 

 

По думите на Христо Панчугов от партията на Слави Трифонов не допускат изобщо възможността да има друго мнение, освен техния кабинет. Той определи това като “арогантно” и “наивно”. Панчугов обаче бе категоричен - следващи избори няма да донесат по-голяма подкрепа за партиите на протеста, още по-малко за формацията на Трифонов. 

 

“Опасно е да играят така, смятайки, че затвърждават образа на единствените против статуквото”, коментира Панчугов пред БНР. 

 

По думите му българските граждани няма да повярват, че няма задкулисие, ако липсва прозрачност, откритост и диалог.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 22| 4916 |16.07.2021 Пресконференцията на ИТН е без Трифонов, Николай Василев обясни какво искал да направи . 3| 5317 |12.07.2021 Кутев: Никой не е искал да изчегъртва ГЕРБ. Защо Борисов се кара, а не обясни какво става с милиардите в „Автомагистрали“? . 21| 5734 |12.07.2021 Какво ни казват автобиографиите на кандидат-министрите на Трифонов? . 4| 4470 |26.06.2021 Христо Панчугов: „Магнитски“ ще капсулира подкрепата за традиционните политически субекти - ДПС и ГЕРБ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads