Реклама / Ads
0| 6788 |22.07.2015 НОВИНИ

Патриотичният фронт подкрепя Манолова за омбудсман, била борец

.
Валери Симеонов
Единодушно ще подкрепим Мая Манолова за омбудсман. Не се стремим към еднопартийност във всички институции. Добре е, да е човек борбен човек, каквато е Мая Манолова. И не напоследно тя е от опозицията. Защо да не и дадем тази възможност. Това каза в "Още от деня" по БНТ един от лидерите на Патриотичния фронт Валери Симеонов.
 
Няма да подкрепим този състав на подуправители на БНБ, каза още той.

Не сме фокусници да извадим от ръкава си решението на проблемите около промените в конституцията. Не знам какво цели РБ с отказа си от промяната. Ще направим всичко, което е добро за България и ще говорим с РБ още утре, каза още председателят на ПФ Валери Симеонов.Имам чувството, че имаме огромен популистки ефект с тази съдебна реформа от цялото поведение на политическите партии у нас и не говоря само за РБ, защо ДПС чак сега се сетиха за реформата, запита се Симеонов. За всички нас не е добре, че не постигаме единство около съдебната реформа. Това е сферата, която се следи най-стриктно от ЕС.

НЕК е в дълбок дефицит и нещата отиват към фалит. Никой не чува нашите предложения в сектор енергетика, каза Валери Симеонов. Ние сме категорично за прекратяването на договорите с американските ТЕЦ „Марица“ и ще внесем законопроект за това. Ако това не се случи може да се повторят протестите срещу високите цени на тока, категоричен беше той.

Стефан Гамизов и екипът му дава проект на закон, как трябва да бъде прекратен договора с американските ТЕЦ Марица. Чакаме от него технологиите, формулите. Канете го по-често в студиото, посъветва водещия той.

Да се отвори широка улица за получаване на енергия от биомаса. Това предложение на  на ГЕРБ и Делян Добрев е възмутило Валери Симеонов. Ще направят стотици електроцентрали за бионергия. Умря магарето, мина на второ четене.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4842 |16.07.2015 Само ГЕРБ подкрепя новите-стари подуправители на БНБ . 0| 4282 |03.07.2015 Патриотичният фронт остава в управлението . 0| 4842 |25.06.2015 ЧЕЗ подкрепя състезанието „Климатимна купа за европейски предприятия" . 0| 5463 |22.06.2015 Ж. Бойчев: БСП не подкрепя паниката за цената на тока

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads