Реклама / Ads
13| 3532 |25.05.2021 НОВИНИ

На Валери Симеонов му била смешна темата с подслушванто на политици

.
Валери Симеонов Източник: стопкадър, bTV
Новата коалиция представлява патриотите в българския живот. Ние имаме място в Народното събрание. ГЕРБ няма нищо общо с нея. Тя не е доживотен партньор. Беше такъв дотолкова, доколкото „Обединени патриоти“ да реализира определени политики през ГЕРБ и Борисов. Това призна в предаването „Лице в лице“ по bTV лидерът на НФСБ Валери Симеонов.
 

„Какви аргументи имат, за да нарекат НФСБ патерица на ГЕРБ“, зачуди се той.

 

Според него в 44-то Народно събрание са приемани закони под диктовката на бившия премиер Бойко Борисов. По думите на Валери Симеонов тези закони няма да са работещи. 

„Още по време на управлението на Борисов съм му казвал, че България не е царство, че не се спазва разделението на властите. За съжаление, той не ме послуша“, добави Симеонов.

 

„Ако беше отмяна, щяхме отчаяно да се вкопчим в листите. Актът на оттеглянето ни е изключително ново уникално явление в 30-годишната история на България. Така лишаване от аргументи нашите опонентите, които се опитват да търсят някаква липса на принципност“, заобяснява лидерът на НФСБ.

 

„Не е вярно, че сме се обиждали или ругали. Има само два такива случая, но във всяко семейство има спорове. Не ме карайте да коментирам отношенията между Марешки и Каракачанов. Имал съм добри отношения и с двамата“, оправда се той по повод безпринципната коалиция между тримата лидери и изкара виновни медиите за дрязгите помежду им.

 

От думите му стана ясно, че новите патриоти биха подкрепили програма. „Единствената партия, с която няма да търсим единение е ДПС“, отсече той.

 

Хубавото в коалициите е, че имало разнообразие. „Ние сме се обединили около българския национален интерес и ще разглеждаме събитието в Минск през тази призма. България трябва да заеме същата позиция, която и страните от ЕС. Действително става въпрос за „въздушно пиратство“. Това утре може да се случи и с някой български гражданин“, коментира Валери Симонов по повод скандала с отклонения самолет от Минск.

 

Валери Симеонов определи действията на служебния кабинет като опити за отклоняване на общественото внимание. Смешна му била темата за подслушването на политици. „Какво е интересното да слушаш Атанас Атанасов? Какво ще научиш? Подслушването не е проста работа. Ако е тероризъм, наркоразпространение и т.н., тогава вече може“, смята Симеонов, който се „похвали“, че преди години бил подслушан.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 27| 5385 |24.05.2021 Без Каракачанов, Марешки и Симеонов: Новата патриотична коалиция се регистрира за изборите . 6| 10707 |21.05.2021 Ген. Валери Григоров: Борисов беше първият главсек, който дойде ”от околовръстното” по силата на политическо назначение . 50| 4252 |21.05.2021 Патриотът Симеонов се оплака: НФСБ отнесло негативите на чекмеджетата . 50| 7593 |19.05.2021 Радев: Верността на шефовете на ДАНС и разузнаването е била към Борисов, не към България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads