Реклама / Ads
7| 3738 |19.02.2021 НОВИНИ

Пламен Марков: Обединение между ЦСКА-София и ЦСКА 1948 не е далеч от реалността

.
Възможно ли е смятаното за немислимо червено обединение между ЦСКА-София и ЦСКА 1948 да стане факт? Последните драми на ”Българска армия” породиха и съвсем сериозно такива слухове.
 

Собствениците на клуба от Борисовата градина Гриша Ганчев и Юлиан Инджов се оттеглят обидени и прекратяват финансирането. Голяма част от феновете се опитват да ги разубедят и показват всячески подкрепата си към Ганчев. А същевременно изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков не изключи и обединяване с ЦСКА 1948, пише Gol.bg.

 

В интервю за Евроком, той беше попитан дали е възможно в основата на този отказ на г-н Ганчев и г-н Инджов да стои особен вид подклаждане на процес, който в крайна сметка да доведе до обединението на двата ЦСКА.

 

„Не съм привърженик на конспирациите, но мисля, че това не е толкова далеч от реалността, ако, естествено, има подобен замисъл. Защото, ако допуснем, че повече няма да има желаещи, които да вземат акциите, или да ги закупят, или да продължат финансирането на този ЦСКА, естествено, че ще дойде време, в който той да прекрати дейността си поради липса на финансов ресурс“, отговори Марков.

 

„Тогава феновете, които са подкрепяли толкова силно отбора, винаги са били нашият 12-ти играч на терена, ще изпаднат в една патова ситуация какво трябва да правят. Така че вашият размисъл не е далеч от логиката, че това може да се случи. А може би, вероятно има и такива, които с действията си целят подобен ход, той да е замислен предварително и всички тези действия да са продиктувани в посока на такова развитие“, добави той.

 

След влизането в елита на ЦСКА 1948, искрите между двата отбора бяха многобройни. Преди началото на сезона фенове на „червените“ от „Армията“ дори се срещнаха с финансовия благодетел на новака Цветомир Найденов, но двете страни така и не стигнаха до консенсус и парадоксът два отбора с името ЦСКА да играят в Първа лига стана факт.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 3188 |16.02.2021 Марков: Гриша Ганчев е категоричен за оттеглянето си от ЦСКА . 43| 3803 |16.02.2021 Георги Марков: Смеят се на джипката, но няма такъв играч като Бойко . 19| 3359 |10.02.2021 Панчугов: Колация на отчаянието е обединението “Воля” - НФСБ . 42| 11431 |10.02.2021 „Отровното трио“ предлага обединение с ДПС, БСП, „Има такъв народ“ и ДБ срещу ГЕРБ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads