Реклама / Ads
9| 5435 |20.11.2023 НОВИНИ

Под дулото на пистолет: Ученичка е изнасилвана в продължение на година от възрастен мъж

.
Източник: Pixabay
Шокиращ случай на насилие над 19-годишно момиче в Сливен. Почти година със заплахи, включително с оръжие, ученичката е насилвана от 55-годишен мъж, съобщи bTV.
 

Извършителят вече е задържан и остава за постоянно в ареста, с обвинения за изнасилване и блудство.

 

Разказът от първо лице разкрива брутални детайли, затова самоличността на момичето ще остане в тайна.

 

Тя е на 19, от добро семейство, с отличен успех. Преди година до училище я заговаря възрастен мъж. Казва, че познава дядо й, и я кани да се разходят, за да вземе нещо от дома си. Там кошмарът започва.

 

"Извади си пистолета, сложи го на масата, каза: "Аз съм полицай, мен нищо не ме плаши, нито полицаите, нито никой, мога да ги убия всички". Оттам той ми каза - "ще правиш ..., ако не правим секс, ще стане нещо лошо". И аз го направих. На другия ден той ми звънна, каза ако до 3-4 минути не дойдеш, ще кача голи клипчета", споделя момичето.

 

Така, под дулото на пистолет, момичето е насилвано многократно. Мъжът я чака до училище, следи не само нея, но и семейството й. Знае къде работи майка й, и когато я няма, отива в дома им. Заплашва, че ако каже в полицията, ще убие брат й.

 

"И ми каза - аз сега ще дойда във вас, майка ти я няма, няма да ходиш в брат си. Каза, че ще убие брат ми, ако кажа на някой и не отида на даденото място и то стига веднъж да го каже.

 

Агресията променя момичето до неузнаваемост. Разваля успеха си в училище, не говори с близките си, рухва психически. Затова майка й слага камера в жилището, на която вижда как в дома им идва мъж и се гаври дъщеря й. Ужасът за близките е огромен.

 

"Кадрите, които съм видял за случилото се със сестра ми, просто са... Надявам се най-вече на затвор, и то възможно най-дълъг, защото аз се чувствам безсилен, това е някакъв абсурд", разказа братът на момичето.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 32| 2762 |20.11.2023 Лойд Остин: Ще продължим да помагаме на Украйна в неотложните й нужди на бойното поле . 1| 2590 |20.11.2023 Калоян Паргов: Поколенческите проблеми в ЕС може да доведат до „изгасване“ на европейската цивилизация . 15| 2807 |20.11.2023 Живко Коцев: Футболните фенове да проявяват комплексарщината и мъжеството си в библиотеки и спортни зали . 16| 2834 |20.11.2023 Росен Плевнелиев: Омразата между ГЕРБ и ПП всъщност е полезна, бори корупцията

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads