Реклама / Ads
0| 4599 |17.07.2022 НОВИНИ

Полицайката Симона и приятелят й карат автомобили с тъмни стъкла. Забранено е!

.
Симона и приятелят и Мирослав
Екип на Нова откри полицайкаа Симона Радева и приятеля й Мирослав, но и двамата отказаха коментар за това, помагали ли са на Семерджиев. Коментар отказаха и родителите на Симона. Баща й Тихомир Радев се върнал от чужбина след случилото се.
 

И двата автомобила- този на Мирослав и този на Симона са изцяло със затъмнени стъкла, което е грубо нарушение и те трябва да бъдат спрени от движение. Периодично всеки началник на сектор е длъжен да провери личните автомобили на своите служители дали са в нарушение. Съответно -началникът на Охранителна полиция към 4 РУ-Звезделин Колев и началникът на 1 РУ. Такива проверки очевидно не са правени, или за някои служители е позволено да нарушават законът за движение по пътищата.


Ден преди срещата със Симона и Мирослав тя е извикана в Първо РУ, където тече проверка на Вътрешна сигурност и “Националната полиция“. Екипът е строго охраняван от няколко поста полицаи, за да не стигнемдо нея.


Разследването по случая продължава. Вътрешният министър в оставка Бойко Рашков обяви, че в момента в който има достатъчно доказателства за полицейски чадър над Семерджиев, служителите ще понесат последствия.


Апелативният съд остави за постоянно в ареста Георги Семерджиев. Освен за причиняване на смърт на пътя той е обвинен и за използване на фалшива шофьорска книжка, както и за шофиране след употреба на амфетамини и метамфетамини. Това е показала кръвната проба на обвинения за жестоката катастрофа в София, при която загинаха две млади момичета. Тя му беше взета около 48 часа след инцидента.


Георги Семерджиев се разследва и за кражба на гориво от бензиностанция. Два дни преди катастрофата бензиностанция в района на 21-ви км на АМ „Тракия“ той е заредил и е тръгнал без да плати сметката.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6282 |12.07.2022 Полицайка за ”колежката” Симона Радева: Извратенячка, който я е назначил, къде е блеел! . 0| 3898 |12.07.2022 Ген. Гяуров: На началниците на полицайката Радева е трябвало да им светне лампата от социалните й мрежи . 0| 12529 |12.07.2022 Радулов за полицайката Радева: Има доста фрапантни девойки, които обичат да се обличат в униформа . 0| 4546 |11.07.2022 Полицайката Симона Радева прибирала по 2000 лв. на месец, за да прикрива Семерджиев?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads