Реклама / Ads
20| 21969 |12.06.2019 НОВИНИ

Да поздравим Боби, шейхът на българския футбол, за интелекта и скромността му!

.
Източник: Sportal
Боби Михайлов е шеф на Българския футболен съюз. Това очевидно е най-висшата длъжност в света, защото си позволява неща, които нито президенти, шейхове и холивудски звезди не си позволяват.
 

След триумфа на националния ни отбор по футбол в понеделник, когато със самочувствие падна само с 2:3 от световната сила Косово, Боби се качи на държавния джип, чакащ го на пистата вътре в стадиона. Там дори линейка не се допуска, но Боби е национално богатство.






Веднага в мрежата кисели и невъзпитани типове се нахвърлиха на футболната икона Свети Боби. Бил мутра, криел се от журналистите и феновете. Не отговарял и на въпроса: Защо откакто е шеф, вече 15 години, футболът удари дъното? Ще се съгласите, че това е несправедливо, черна завист някаква. Боби не само дава всичко от себе си, но даде и незаменим (никой не смее да го замени) вратар на националния в лицето на сина му Ники. Никито дори хвана две топки на косоварите, което постижение няма да остане незабелязано от мениджърите на ФК „Цирк дьо Солей“.


Пишат още, че нито един от собствениците на Ман сити, например, не е паркирал пред ложите на Етиха̀д Стейдиъм. И в Пари Сен Жермен не помнели такъв случай, нито в Реал и Барселона. Не го е правил и никой от ръководителите на УЕФА и ФИФА. А руския президент Путин на световното миналото лято в Русия слизаше от лимузината пред стадиона. Но къде ще се мерят всички тези хорица с нашия Боби!

 

Крайно време е възгласът „Бъл-га-ри, ю-на-ци!“ да бъде префасониране за употреба в единствено число. А може просто: Бо-би, Бо-би! - казва всичко…

 

Тук може да видите видеото с Боби Михайлов

 

Фрог нюз

 

П.П. Злите езици говорят, че данъчните, прокуратурата и КПКОНПИ щели да проверяват финансите на Футболния съюз. „Злите езици“ очевидно са много далеч от истината. Във футболния съюз една партия, посветена на правата и свободите, казва какво да се случва и докато е така – проверки няма да има.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 35| 8167 |31.03.2019 Борисов: Дано да се поздравим с осем евродепутата, не искам да сте кучки . 0| 4224 |13.11.2016 Ген. Радев: Нека се поздравим с легитимно избран президент . 29| 14094 |06.01.2010 Маргинините скроили убийството на Боби, обвиниха Големия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads