Реклама / Ads
0| 2813 |23.06.2022 НОВИНИ

За пръв път в България се проведе Международна бюти конференция за иновациите в грижата за лице и тяло

.
Томас Болеславски
На 21 и 22 юни се проведе за първи път в София двудневна Международна бюти конференция за местни и международни специалисти от естетичната индустрия.
 

Събитието, организирано от Асоциация на медицинските козметици в България (АМК), представи последните тенденции в бранша като запозна аудиторията с интересни техники и похвати от сферата на здравето и красотата. На фокус беше представянето на полезни техники и иновации за грижата за лицето и тялото, лечение на целулита и антиейджинг процедури. Специален гост лектор на 21.06 (вторник) от 15:00 ч. беше клиничният директор на компанията BTL Industries, Томас Болеславски, с лекция за „Електромагнитни вълни за боди шейпинг – разликата между EMS, HiFeM, CMP.“  

 

Конференцията в Гранд хотел Милениум, София се радваше на голям интерес от терапевти, медицински козметици, мениджъри на естетични центрове, дистрибутори, производители и т.н. Форматът на събитието включваше лекции, презентации, демонстрации и уъркшоп сесии. Темите, които засегнаха световноизвестните специалисти, бяха свързани с грижата за лицето и тялото, лечение на целулита, антиейджинг процедури и други.

 

Клиничният директор на международната компания за разработване, производство и търговия на електронна медицинска апаратура, BTL Industries,  разказа на събитието за последно поколение технологии с електромагнитни вълни за боди шейпинг, както и разликата между EMS, HIFEM® и CMP вълните. Специално внимание беше обърнато на единствената неинвазивна технология за премахване на мазнини и изграждане на мускули, EMSCULPT. Тя се базира на апликатор, излъчващ високоинтезивно фокусирано електромагнитно поле. Иновативната апаратура работи по следния начин:

 

·       Мускулната температура се повишава с няколко градуса, подобно на това, което прави загрявката преди всяка тренировка.

·       Мускулите в третираната област се свиват интензивно.

·       Мастните клетки бавно се отстраняват от тялото и напрегнатите мускулни влакна започват процес на растеж. Това води до лека редукция на мазнини и изграждане на мускули.

 

Конференцията се проведе в интригуващ формат, в който се обменяха идеи, обсъждаха се актуални тенденции в индустрията и се създадоха полезни бизнес партньорства.

 

Световният лидер BTL Industries предлага на пазара широко портфолио от естетични уреди, които се отличават с това, че са напълно безболезнени, безопасни и високоефективни. Най-предпочитаните уреди са Emsculpt, Emsculpt Neo, Emtone, Embody. Те са отличени с редица награди за иновативност и принос за развитието на медицината в световен мащаб.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2922 |23.06.2022 Süddeutsche Zeitung: Дълбока несигурност в България и шанс за завръщане на Борисов . 0| 23398 |23.06.2022 Николай Слатински: България скочи в бездната, кабинета свалиха нагли и самодоволни физиономии . 0| 2926 |23.06.2022 The Guardian: България пред четвърти избори за година и риск да не намери газ . 0| 2816 |23.06.2022 Пети блок на АЕЦ „Козлодуй” е включен в електроенергийната система на България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads