Реклама / Ads
0| 2890 |07.07.2018 НОВИНИ

Право на отоговор

.
Относно разследването по опита да бъда убит миналата седмица: Опитаха се да ме убият, а не да ме сплашат . Имам 8 куршума преминали през тялото ми, а изстреляните са над 20.
 

Гониха ме около 30-40 метра и стреляха двама човека по мен. Има забити куршуми по дърветата на височината на главата ми и в колите, паркирани пред блока. Единственото , което ме спаси беше, че докато ме гониха стигнаха до улица, където имаше патрулен автомобил на полицията , който проверяваше една кола и явно като са го видели ( на 2 метра от тях) са се уплашили и избягаха. Това ме спаси само. Случайността. Иначе полицаите не реагираха. Уплашиха се и останаха в патрулката . 

 

Нямам никакви врагове, с никой не съм се карал, на никой не дължа пари и никой не ми дължи на мен пари. За мен няма абсолютно никакво съмнение , че поръчката е от правителството. 


Моля да не бъда наричан като "ловецът на мигранти", защото това е ммного малка част от дейността ми. 


Председателствам две неправителствени организации . Първата е "Български юридически комитет-защита на гражданите с правни средства" , която тази година след спечелването на няколко дела за връщането на трите деца на Даниела Колева от Сливен, на която и бяха отнели децата поради бедност. Случаят беше много нашумял, но моето име беше забранено да се споменава в добра светлина и във връзка с този случай в медиите. След спечелването на делата за връщането на децата на майката от Сливен, спечелихме с адв. Петър Николов най-високият приз за юристи , а именно наградата "Юрист на годината" за 2018г. на списание "Правен Свят".


"Адвокат Петър Николов от основаният от Петър Низамов „Български юридически комитет- защита  на гражданите с правни средства" стана носител на наградата „Юрист на годината". Едно от делата, спечелени от Николов, е това, след което трите деца на бедна майка от Сливен са върнати в семейството. Става дума за случая на 26-годишната Даниела Колева, чиито две деца са отнети и настанени в приемни семейства, тъй като от социалните служби решават, че тя не може да се грижи за тях. Битката в съда продължава две години. С помощта на адвокат Петър Николов, младата жена успява да спечели делото на две съдебни инстанции. В интервю за предаването „Нещо повече" той разказа повече за случая:


„Човешката история ме накара да поема това дело. Много хора се свързаха с мен с молбата да поема този случай. Аз първоначално отказах, защото нямах контакт със самата жена, но един от моите приятели – Петър Низамов-Перата, лично пое ангажимента да подпомогне Даниела Колева и материално, и морално и ме свърза с нея. Тя се съгласи аз да я представлявам и така започна всичко. Близо година и половина продължи нашата комуникация".


https://balgarianovinite.com/2 018/04/28/юристът-на-годината- след-награждаван/

https://balgarianovinite.com/2 018/04/28/съдружникът-на-петър -низамов-перата-в/

https://balgarianovinite.com/2 018/04/30/юристът-на-годината- адв-петър-николов/

 

Другата организация се нарича "Свободна Европа" и е част от обединението на патриотичните организации в Европа - "Европейски щит", като съм съпредседател в двете организации с право на глас в общата европейска организация. 
Оглавих общо-европейска организация, която ще координира почти всички родолюбиви и анти-емигрантски движения в България,Чехия, Швеция, Словакия, Полша, Германия и някои от Русия.


Това стана през месец март 2018г. след проведени срещи в Прага, Берлин и Стокхолм.


Международно сдружение «Свободна Европа» обединява родолюбците в Европа срещу мигранти, изнасилвания и отнемане на деца от родителите.
 


На тези срещи се взе решение за обединение по два пункта. 
1.Против ислямизацията и миграцията.


2. Против геноцидът над семействата упражняван от местните социални служби,които отнемат децата на родители без особена причина. Дори има доказани връзки между служители на такива служби и педофили. За много хора това е нищо повече от търговия с плът на деца.


За целта всички публикации на организациите ще бъдат превеждани и разпространявани в цяла Европа на всички езици.


Ще бъдат осъществявани и общи протести във всички държави на една дата в един час.


Първото общо мероприятие на организацията бе на 5 май в Стокхолм, Малмьо и Гьотеборг. Второто в Прага на 22-24 Юни - двудневен протест, на който присъствах и аз и всички организации в "Европейски щит" , Следващото е на 28 Юли пак в Прага и през Август в Берлин на "Вашингтонплатз". 


https://balgarianovinite.com/2 018/03/31/голям-протест-в-швец ия-на-5-ти-май-срещу

 

Относно изявлението на МВР, че работят по опита да бъда убит преди седмицфа ще се обърна към тях риторично : 


Работите ли? Не ! Оставили сте ги да избягат. Вечерта е забелязан автомобил да се изнася с мръсна газ от мястото на стрелбата. 


Подчинените на Мосю Калоянов (Папагалът от снимката) са подгонили убийците и са подали звуков и светлинен сигнал като е започнало дори преследване .
Има свидетели на това. 


Кой и защо е наредил на патрулния автомобил да прекрати гонитбата и защо не се говори нищо по тези факти. Това ще стане обществено достояние. 


Отговорът е прост, но трябва да си интелигентен за целта и той е еднозначен. защото правителството и полицията стоят зад това покушение. 
Бургас и ж.к. "Изгрев" за пълни с камери. Ако искат да им повярваме да отговорят на въпросите :


1. Кой подаде сигнал на гонещият ги патрулен автомобил да прекрати преследването след автомобилът на убийците след като е бил прихванат и подгонен "на буркани".(Подчертавам, че това е различен екипаж и патрул от този, който беше на 5 метра от стрелбата и с който бях закаран до болницата).


2. Къде са записите от камерите на казиното до бл. 42 , хранителния магазин, магазинът на "Теленор" и банка ОББ , които със сигурност са записали убийците при изнасянето им.


3. Къде са автентичните докладни записки и рапорти на полицейските служители в района на ж.к. "Изгрев". Служитъелите на 5-то РУП, "Жандармерия" и СПС.
4. Къде са записите от Околовръстния път в посока Слънчев бряг, както и тези на кръговото на излизане в посока Варна, както и тези в посока "ОМВ" на кръговото движение в посока София.


Тъй като нищо от това не е направено и тъй като вместо да разследват убийците се опитаха да ми подхвърлят пистолет в колата, направиха 2 незаконни обиска в дома ми въпреки изричната забрана дадена от съда преди това, и поради факта, че единственото, което правят е да викат и да заплашват приятелите ми, които идваха при мен в болницата. И най-вече поради завидният им интерес и солидни печалби от трафика на мигранти, който се контролира пряко и непосредствено от полицията. И най-вече за това, че разкрих как техния благодетел и господар Бойко Борисов е лежал 8 месеца в Чешки затвор заедно с Иво Карамански...


Именно за това съм напълно убеден , че поръчката или е дадена , или е съгласувана и одобрена от Правителството на ГЕРБ и в частност Бойка Борисова. И след това е изпълнена от полицаи, а сега техните колеги умишлено прикриват и омаловажават случая. 

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3536 |05.07.2018 ЕП отхвърли реформата за авторското право, ограничаваща свободата . 0| 4082 |04.07.2018 Право на 365 дни отпуск при осиновяване на дете до 5 години . 0| 3614 |03.07.2018 Наш съд призна правото на гей-двойка да живее и работи тук . 1| 3837 |27.06.2018 Експерт: Полицаите имат право да стрелят срещу агресивни тълпи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads