Реклама / Ads
25| 6932 |03.09.2020 НОВИНИ

Представители на ГЕРБ и БСП се скараха за оставката на Борисов

.
Бойко Борисов
Представителите на ГЕРБ и БСП се хванаха гуша за гуша по бТВ. Тома Биков обясни, че след вчера няма как да има оставка на Борисов. Христо Проданов от БСП пък бе категоричен, че единственият изход за страната е оставка.
 

Тома Биков благодари на полицаите, разрешили сложна ситуация. Президента трябвало да поеме политическата отговорност и Отровното трио. Те имат изявление за насилие. Тези организатори са в контакт с криминалния контингент. Хората с чисти сърца ги превърна във фон и масовка на тези, които бяха пратени от Васил Божков.  Крили са си бомбичките в палатките, които бяха отпред. След вчера вече не може в никакъв случай да говорим за оставка на правителството.  Ето Васил Божков ги прати там. Дори Христо Иванов е готов да подкрепи тези с бомбичките. Между нас и президента няма да има никакъв диалог.

 

Христо Проданов от БСП контрира:

Адв.  Николай Хаджигенов се обърна към протестиращите на няколко пъти да няма насилие. Борисов носи политическа отговорност, защото властта поризтича от народа и когато народът е на улицата и ти не подаваш оставка, е възможно да се стигне до агресия. Още преди година президентът предупреди, че това може да се случи.  Най-адекватното е да има оставка и избори. Може да има внедрени хора след нормалните протестиращи. Възможно е да са внедрени от много хора.

 

Участваме в цирк, наречен Борисовска конституция. ВНС не може да бъде свикано. Циркът е да се купи политическо време Борисов да изкара мандата си, да избегне служебно правителство. Единственото нормално нещо, което може да се случи е оставка, машинно гласуване и честни избори. ГЕРБ са загубили доверие и полотическа легитимация. Спомняте ли си откога на Марешки са му свалили имунитета и делото са го качили на трупчета. Затова той подкрепи проекта за нова Конституция.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 6364 |02.09.2020 Тошко Йорданов: Експертен антикризисен кабинет означава управление на ГЕРБ и на статуквото . 38| 5376 |02.09.2020 След увъртане ВМРО клекна на ГЕРБ за нова Конституция . 15| 6538 |01.09.2020 Каракачанов за проекта на ГЕРБ: Няма как да гониш 160 гласа, като ти не си направил никакъв дебат в парламента . 2| 6029 |01.09.2020 Политолог: Каквото и да направи ГЕРБ, няма полезен ход

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads