Реклама / Ads
17| 6487 |04.10.2021 НОВИНИ

Преподавател-юрист до Херо Мустафа: Прокурори ме термозят, защото имам гей-влечение. Помогнете!

.
Чавдар Стоянов
Двама прокурори от Софийска районна прокуратура ме тероризират и дискриминират, защото съм различен и имам гей-влечение. Това пише доц. д-р Чавдар Стоянов - преподавател по международно право до американската посланичка Херо Мустафа. Припомняме ви, че преди няколко години името на Стоянов беше замесено в скандал със студенти заради неговата сексуална ориентация, заради които бе уволнен от „Алма Матер“. След близо петгодишна битка той е окончателно оправдан по обвинение за развратни действия с 30-годишен мъж.
 

Фрог нюз получи писмото на Чавдар Стоянов до Херо Мустафа. Ето какво пише в него: 

 

УВАЖАЕМА Г-ЖО МУСТАФА,ВАШЕ ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВО,

Обръщам се към Вас с настоятелна и искрена молба за защита- поради тежкото дискриминационно положение, в което съм поставен в Родината ми в последните шест /6/ календарни години от 2015г. насам. Аз съм юрист, бивш преподавател ,доктор по право ,специалист по Международно публично право ,Право на ЕС, Международно наказателно право ,защитил дисертация против международния тероризъм- ,,Финансирането на тероризма като международно престъпление” с научен ръководител бившия Главен Прокурор проф. д . ю. н. Борис Велчев, настоящ шеф на Конституционния съд! Имам 5 книги и над 15 публикации в български и международни издания. Владея два чужди езика. Имам 16 години трудов стаж като юрист.

 

             Професионално аз много добре съм запознат с приноса на Великата държава САЩ в борбата с дискриминацията по всякакъв признак ,особено сексуалната , а така също и със защитата и отстояването но правата на човека- навсякъде по света! В многобройните ми лекции пред студенти от 5 университета в България се позовавам и на Решения на Върховния съд на САЩ по въпросите на дискриминацията. Това породи у мен надеждата ,че ще прочетете внимателно писмото ми и бихте могли да ми помогнете в моята нелека житейска и професионална съдба.

 

Роден съм на 6 февруари 1978 г. в София. Завърших с отличие Немска езикова гимназия.  Учих ,,право „ в Софийския университет ,дипломирах се с отличие и станах асистент, после главен асистент и накрая доцент във ВУАРР-Пловдив. АЗ СЪМ БИСЕКСУАЛЕН и имам влечение към атлетични и спортни момчета ,участвам в БДСМ игри и ги доминирам ,подбирам възпитани и дискретни партньори. Уви ,оказа се ,че в Република България 32 години след началото на демокрацията ,това едва ли не е престъпление. ЗАЩО? Нима нямам право на личен сексуален живот, нима нямам право на самоопределяне ,в кой век живеем?  Аз бях уволнен дисциплинарно от СУ „Св. Кл. Охридски” със скалъпени обвинения ,че съм карал студенти-мъже да ,,правят лицеви опори, голи до кръста”. Писаха вестници ,обиждаха ме ,заплашваха ме по телефона, ругаеха ме!

 

Аз бях съден ,че съм осъществявал ,,развратни действия” по чл. 157 НК, без лицето Александър Вучков, който уж бил пострадал ,30 годишно жиголо ,да е подавало дори жалба срещу мен. С него многократно сме имали абсолютно доброволни сексуални отношения ,включващи орална любов и доминация в БДСМ игра, което е мой сексуален  фетиш, виждал съм го в Холандия и други държави ,разпространен е по цял свят! С решение номер 200 от 08.07.2020 година по наказателно дело 918/2019 г. тричленен състав на Върховния касационен съд остави в сила оправдателната присъда на Софийски Градски Съд по Н.Д.О.Х.№863/2019 г. и аз БЯХ   О П Р А В Д А Н за престъпление по чл. 157,ал 1 от НК-стар  архаичен текст от времето на тоталитарния режим.

 

Но срещу мен ОБАЧЕ са прокурорите от Софийската районна прокуратура- Иван Петров и Георги Иванов. Те  доказаха ,че са неграмотни хомофоби, юристи ,които ме тероризират по сексуален признак ,не зачитат закона ,тормозят цялото ми семейство ,репресират ме ,само защото съм различен и имам гей-влечение!!! Къде е Главния Прокурор г-н Иван  Гешев? Той защо не упражнява надзор за законност и не преустанови това  издевателство и гаврата над мен?

 

МОЛЯ ЗА ВАШАТА НАМЕСА,ГОСПОЖО ПОСЛАНИК,САМО НА ВАС ИМАМ ДОВЕРИЕ!!! Завеждам дело за обезщетение срещу прокуратурата, защото се чувствам унизен ,съсипан и репресиран-без правно основание. Международно-правните актове и актовете по закрила  правата на човека, по които Република България е страна -след надлежна ратификация съгласно Виенската конвенция за правото на договорите от 1969 г-също защитават сексуалните малцинства! БЪЛГАРСКИТЕ ПРОКУРОРИ ОТ Софийската Районна Прокуратура Иван Петров и Георги Иванов – НЕ!

 

Те искат репресия над мен.

Аз винаги съм бил демократично настроен ,в обществения ми живот съм отстоявал правата на човека ,върховенството на закона, протестирал съм по площадите ,когато е имало нужда от промяна, бил съм активен и с много изяви в средствата за масова информация, симпатизирам на усилията на представителите на посолството на САЩ в подкрепа на демократичния правов ред и ценностите на свободата.

 

Не съм нито престъпник ,нито криминален елемент, за да ме третират по този начин. Аз съм се борил и винаги съм бил против корупцията и задкулисието в обществения ни и политически живот. Обръщам се към Вас , напълно убеден ,че ще окажете съдействие на мен и на хора като мен ,които нямат вина за различната си сексуална ориентация, но са почтени граждани ,демократи по убеждение , спазващи закона, отстояващи правото си на лично щастие и добруване!*/Изпращам две мои книги, с почит и респект към Вас!/

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 3608 |07.09.2021 Премиерът Янев и посланикът на САЩ в България Херо Мустафа обсъдиха борбата с корупцията и сигурността . 5| 3430 |30.06.2021 Херо Мустафа вдига наздравици в Мелник . 34| 36868 |09.06.2021 Само във Фрог: Борисов не е имал среща с Херо Мустафа. Казали му, че оттеглят доверието си от него . 21| 4060 |08.06.2021 Партията на Слави се срещна с Херо Мустафа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads