Реклама / Ads
1| 6079 |04.06.2015 НОВИНИ

Приятели на Георги: Само извратен човек би го убил

.
Когато отидох, всичко беше приключило. Линейката закъсня, разказа по БТВ вторият, заварил убития Георги на пейка в Борисовата градина, приятелят му Константин Малчев. В същия ден той, Георги и приятелката му Лора са имали среща, но без конкретен повод. Към 10:15 се чухме, аз казах, че ще закъснея.
 

В 11:30 каза, че ще ме чака на Строителния. После пак звъннах и ми вдигна Лора, първоначално не можах да реагирам, след това звъннах на 112, линейката дойде малко след 12, точно след сирените за Ботев. Аз директно отидох да помагам на линейката. Не мога да си го обясня, понеже той на никого нищо лошо не е направил, не е дължал пари. Който и да го е направил, не мога да разбера защо го е направил. Единственото съмнително в случая е било, че се е пресрещнал с въпросните двама близнаци и те са излизали от Борисовата градина много малко след убийството, каза Константин.

 

Най-разбраното, смирено момче, което съм познавал, душата на компанията. Не искам да го повярвам, разказа друг приятел на Георги, Александър. За версията за „любовната драма“, момчето каза, (е всичко това са спекулации. Ако Георги имаше някакъв проблем, ако някой го беше заплашил, щеше да ни каже. Тези версии, които обикалят медиите, че бил ултрас, че ходил да драска със спрейове, те са неверни. Ходил е на 4 мача в живота си.

 

Няма откъде да се разбере това, защото най-малкото на мястото беше с червена тениска. Вие искате да ми кажете, че да си фен на футболен отбор е престъпление ли, попита Александър и добави, че според него само един извратен човек би го направил.

 

Кризисният психолог Младен Владимиров, който работи със съучениците на убития Георги, каза на свой ред: Децата в Търговско-банковата гимназия са тъжни. Специалистите ще работят с всички, които по един или друг начин са го познавали, ако желаят. Това е много нереално – 16-годишен и то убит. Той е с изключително висока училищна успеваемост, социално обвързан, каза Младен Владимиров.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4750 |03.06.2015 Турски самолет кацна аварийно на летище "София" . 23| 5086 |03.06.2015 Миков: Търсим широка подкрепа за ляво местно самоуправление . 14| 10271 |03.06.2015 СКАНДАЛ! БГ джебчии превели 49 млн. лв. от Англия само за една година . 4| 5536 |03.06.2015 Приятели на убития Георги: Не е запалянко, побойник, наркоман

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads