Реклама / Ads
9| 6607 |27.07.2018 НОВИНИ

Прeмиерът Борисов не излизал в отпуска от 17 години

.
Бойко Борисов Източник: БГНЕС
Не съм излизал в отпуска в последните 17 години - когато съм бил премиер, кмет или главен секретар. Това каза премиерът Бойко Борисов, който присъства на тържественото освещаване на новопостроения православен храм „Св. Пантелеймон“ в гр. Бяла.
 

"Правихме и грешки, всички в парламента. Заради газовата директива ние бяхме докарали преговорите докрай. И парламентът по някой път си променя на 360 градуса мнението. Понеже държавата ни е обща, когато има по-добро решение, изобщо не е страшно да си промениш предишното. Единствената ми забежка е относно личните коментари и обиди, иначе споровете, дискусията - това е прекрасно, защото има реална опозиция, реално мнозинство", коментира премиера сблъсъците в парламента.

 

"Ето сега с трите закона се опитваме да решим проблема на хората с увреждания. И днес разговарях с Мая Манолова. Искам като седнем на една маса и да кажем - на базата на по-добрата събираемост можем да отделим 50 - 100 млн. Догодина, ако приходите в хазната са още повече, ще можем и повече да отделим. Готов съм да работя и да се разберем - това можем да дадем тази година, това позволява бюджета. Другото е да обясним - замразяваме заплатите и пенсиите, или спираме "Хемус" и даваме тука", разкри Борисов.

 

"Никога не са давани толкова пари за учители, за заплати, за инфраструктура, за ремонти, за строежи. Безработицата е рекордно ниска. Ясно е, че на никой не му стигат доходите. И на мен не ми стигат. Милиардер да питате, и той ще ви каже, че не му стигат парите. Аз съм сигурен, че и в частния сектор ще почнат да вдигат парите, защото ще искат да си запазят кадрите си. Вярата ми помага много. Богословие мога да изкарам. Нашата сила е да показваме направеното. Празнодумството го оставяме за други", каза още той.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 4213 |26.07.2018 Борисов сдобри Сидеров и Касабов . 4| 4446 |25.07.2018 Борисов се оправдава: Ако сме искали да пазим редник Киро, нямаше да водим дела . 3| 4915 |25.07.2018 Димитър Ганев: Борисов действа като втора камара на парламента . 12| 7866 |24.07.2018 Началникът на кабинета на президента: Реакцията на Борисов за ветото е карикатурен маньовър

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads