Реклама / Ads
0| 9081 |23.02.2023 НОВИНИ

Продажби в 28 европейски държави с един магазин от NEXT BASKET

.
NEXT BASKET
Нидерландската платформа за онлайн магазини предлага изцяло нов модел за международна търговия с минимална инвестиция.
 


.

 

В синхрон със засилената дигитализация на бизнеса, пазарът на електронната търговия става все по-конкурентен. А именно конкуренцията ражда и нуждата от иновация - за да може един онлайн магазин да продава много повече при много по-ниска инвестиция.

Именно тук в играта влиза и NEXT BASKET  - един европейски технологичен стартъп, който обещава да промени начина, по който бизнесът стартира и се развива онлайн.

 

Освен че ще предлага създаване на красив, бърз и функционален електронен магазин за 48 часа, NEXT BASKET ще осигурява и доставка до 28 държави в Европа. Кои са те и как платформата ще подкрепя успешните международни продажби, разказваме в редовете по-долу.

 

Всичко в едно за международна търговия


За да останат конкурентоспособни, предприятията днес трябва непрекъснато да разширяват дейността си към нови пазари. Обикновено това е свързано със сериозна инвестиция както в служители, така и в технологии.

 

NEXT BASKET скъсява и улеснява пътя на бизнеса към новите пазари като предлага 360-градусово решение за дигитален бизнес в 28 държави в Европа. Това решение включва следните елементи:

 

●       Изработка на модерен електронен магазин с неограничен брой продукти;

●       Автоматизиран превод на магазина на различни езици - бързо и бюджетно;

●       Локализирана стратегия за онлайн продажби в различни геолокации;

●       Услуга за поддръжка на кол център на всеки от съответните езици;

●       Автоматично превалутиране за продажби в различни валути;

●       Осигурена доставка до 28 държави в Европа, включително с обслужване на върнати поръчки.

 

Понастоящем държавите с осигурена доставка са България, Румъния, Гърция, Кипър, Сърбия, Македония, Унгария, Словения, Чехия, Словакия, Хърватска, Полша, Англия, Малта, Австрия, Франция, Италия, Испания, Португалия, Белгия, Люксембург, Швеция, Норвегия, Нидерландия, Дания, Литва, Естония и Латвия.

 

Плановете на NEXT BASKET са този списък да продължава да расте, като с времето започва да покрива все повече пазари отвъд океана.

 

Самостоятелно управление или делегиране на всички отговорности


Макар и технологично обезпечена, международната търговия остава начинание, което изисква човешки и времеви ресурс. Ако бизнесът не е готов за тази крачка, той има опцията да делегира всички задължения на екипа на NEXT BASKET, като започне да прибира единствено печалбата от продажбите си.

 

Сред вариантите за сътрудничество с платформата откриваме и Managed by NB - вариант, при който партньорите използват собствен склад, а NEXT BASKET управлява всички дейности на онлайн магазина.

 

По този начин партньорите не се ангажират с несвойствени дейности, а продажбите в интернет се реализират от експерти с опит в дигиталната сфера. Сред тях са не само търговци и маркетолози, но също така дизайнери, копирайтъри и SEO специалисти. Или иначе казано - хората, които знаят как да презентират, оптимизират и продадат вашите продукти на потребителите, които имат нужда от тях.

 

Първият изцяло работещ вариант на платформата NEXT BASKET се очаква до месеци, а дотогава продължаваме да следим заявките на един от най-иновативните европейски стартъпи в полето на електронната търговия.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 3579 |21.02.2023 България в топ 10 от държавите-производители на вино в ЕС . 5| 3395 |21.02.2023 България мълчи, а 34 държави са против спортисти от Русия и Беларус да участват на Олимпиадата в Париж . 0| 3167 |15.02.2023 Бунт в сградата на Европейския парламент, младеж увисна на 30 метра височина . 0| 3118 |15.02.2023 Електрохолд продажби стартира кампания „23 киловатчаса подарък“
Реклама / Ads