Реклама / Ads
12| 5989 |06.04.2014 НОВИНИ

Проф. Вучков: Споменът за секса държи влага

.
Професор Юлиан Вучков сподели, че много би искал да има деца.Тежи ми, че нямам деца. Той, обаче, се страхувал да не го сполети съдбата на майка му.Това призна проф. Юлиан Вучков в предаването „Жените говорят” по TV7.
 

Тя се омъжвала и развеждала два пъти, а като дете Вучков преживявал това много тежко. Той описа биологичния си баща като много ограничен човек, който никога не е стъпвал в театър. Вторият му баща също бил „брутален” и неприятен тип.

Затова професорът много се страхувал да не се ожени за жена, която не обича наистина, и с която да му се наложи да се раздели. Той не би могъл да понесе неговите деца да страдат от разводи по същия начин като него.

„Чак на 70 години срещнах Диана. С удоволствие бих имал деца от нея, но вече е късно и за мен и за нея”, каза професорът. За сметка на това той е запазил много от детското у себе си.

„Съжителството с моята приятелка Диана е истински роман, достоен за пиеса”, разказа професорът. Оказва се, че той се запознал с половинката си преди много години, когато баща й – поетът Атанас Душков, му бил съсед.

„Бях на 37 години, когато бащата на Диана ме срещна и ме запита защо още ергенувам. После каза, че може да ми намери жена и ме покани на гости да се запозная с 19-годишната му дъщеря.

Спомням си само как тя влезе във вестибюла ослепителна, като самодива, изгледа ни, кимна презрително, обърна се и напусна. Това беше. Чак през 2004 г., един ден влязох в книжарницата на ВИТИЗ и съзрях една много хубава жена на 40-50 години. Заговорихме се и постепенно разбрах, че с мъжа си живее само като със съсед, дори не си говорят.

Сега вече сме заедно сме от много време, а аз късно разбрах, че тя е онова 19-годишно момиче, което ме плени навремето”, сподели проф. Вучков.

„Диана ме ревнува жестоко, патологично, безпричинно. Въпреки всичко, аз съм много щастлив, най-после намерих жена, която чувствам като мое продължение. Боли ме, само като си помисля, че с нея може да се случи нещо лошо”, откровен беше професорът.

„Сексът е в основата на любовта и приятелството. Хората дори да си омръзнат след дългогодишна връзка, споменът, че навремето страстно са се любили, ще им държи влага, ако се обичат истински”, категоричен беше Юлиан Вучков.


 
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 30| 8248 |04.04.2014 Проф. Драганов пак пиян зад волана . 10| 5747 |01.04.2014 Проф. Константинов: Вотът ни няма как да се контролира . 4| 5348 |30.03.2014 Вучков: Комисията „Бисеров" излиза преди евроизборите . 18| 5566 |25.03.2014 Проф. Константинов: ГЕРБ и ДПС могат и правителството да свалят

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads