Реклама / Ads
14| 6163 |26.12.2014 НОВИНИ

Прогнозата за 2015 на Алена: Политици на съд

.
Астрологът Алена
2015 е година на Сатурн и на кармичната разплата. Хората, които са натрупали отрицателна карма, трябва да я претворят в положителна. Много виновните за състоянието на държавата включително и политиците, най-после ще получат наказанията си. Годината на Сатурн изисква съдебната система да е на ниво.
 
Това коментира астрологът Алена пред бТВ. Тя не можа да посочи кои от сегашните са застрашени, но заяви, че от предишните със сигурност има такива, на които им е ред да си получат законовите наказания.

На 20 януари влизаме в годината на дървената овца, която е подвластна на елемент огън. Най-водещи през тази година ще бъдат огнените знаци овен, лъв и стрелец. Те ще имат най-много успехи и съответно отговарящият на огнения тригон – въздушен тригон, тоест и въздушните знаци ще имат успехи. Това обаче не означава, че земните и водните знаци няма да имат успехи през предстоящата година, успокои астрологът. Те също ще имат постижения, но ще жънат предимно реколтата, която са посели през тази година. От средата на следващата година ги очаква възход.

Този път парламентът е много пъстър и аз още не съм направила изчисленията върху всичките му депутати, каза Алена. По време на цялото му царуване обаче ще има неразбирателство.

Няма причина Бойко Борисов да не остане премиер, заложено му е. Ако кабинетът не направи драстични грешки, няма причина да не изкара мандата си. На местните избори борбата ще е кървава и жестока.

За 2015 г. астрологът вече е завършила с изчисленията си, погледът й вече е отправен към 2016 г. Тя ще е година на Марс, на агресия, на активност и импулсивност. Звездите показват, че следващият президент ще бъде от ГЕРБ. Алена заяви, че Борисов има данни да стане върховен глава на държавата, но той напоследък обяснявал, че не желае да се кандидатира. През последната кампания според Алена ГЕРБ е била единствената партия, която не си е позволила да води агресивна политика.

Отбрана, икономика, социална политика – това са сферите, чиито министри трябва да направят обрат на държанието си през годината на Сатурн, заключи Алена.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4292 |21.12.2014 Политолог: През 2014 година стана по-очевидно недоверието към политиците . 40| 5785 |17.12.2014 Мешерето за Фрог: България е най-смотаната държава и политиците са ни такива! . 79| 4823 |16.12.2014 Д-р Тренчев: Защо политиците продадоха икономиката ни за 3 млрд.? . 23| 7728 |10.12.2014 Цветан Василев пред „Ханделсблат“: „Политици и ключови фигури от прокуратурата доведоха КТБ АД до крах в услуга на частни интереси“

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads