Реклама / Ads
21| 4109 |21.02.2022 НОВИНИ

Протестиращи пишат ”Слаб” 2 на кабинета ”Петков”. Излизат пред МС утре вечер

.
"Слаб" 2 на кабинета "Петков" пишат майките на децата с увреждания от "Системата ни убива", "Агора България" и "Протети 20-22". Гражданите се събират на протест пред Министерския съвет утре вечер под надслов "Прекратяваме Подмяната! Протестът продължава!".

На площада в така наречения "триъгълник на властта" ще се съберат протестиращите граждани, които през лятото на 2020 г. излязоха, за да изрязат недоволството си от управлението на Бойко Борисов и се обявиха против корупцията.

 

Ето какво още обявяват демонстрантите:

 

В А Ж Н О С Ъ О Б Щ Е Н И Е !!!

 

Агора БЪЛГАРИЯ, Майките на деца с увреждания от “Системата ни убива”, “Протести 20 – 22” и “Младите срещу Системата” известяваме както на всички участници в протестите, възникнали на 9-ти юли 2020-та година срещу бойковизЪма в Държавата и каскетщината в Правосъдната система, които продължиха ежедневно с най-различни форми и прояви цели 435 дни, така и на всички наши съграждани, изразявали подкрепата си към Протеста основно в онези негови 70 процента от нашия Народ, а и към всички българи, че:

 

На 22.02.2022-ра година в ден Вторник от 18:00 ч. ще се съберем пред сградата на Министерски съвет, за да пишем “Слаб 2” на подмяната, която бе осъществена от изтъргуваното съглашателство на т.нар. “нови”, но поредни измамници във властта, с предишните такива под протекцията и менторството на вечното над 77-годишно (без)родно задкулисие и под благословията на външни сили, продиктувано от кратковременни техни интереси. Този наш общ митинг-протест, претендиращ за общонационална представителност, ще се проведе под надслов: “Прекратяваме Подмяната! ПРОТЕСТЪТ ПРОДЪЛЖАВА !!!”

 

На тази дата, изпълнена почти изцяло само от двойки, то на двойкаджиите ще им припомним за 290-годишнината от рождението на първия Президент на САЩ – Джордж Вашингтон като символ на Независимостта именно на пл. “Независимост” в столицата ни София, защото днешното ужким управляващо (а всъщност осребряващо) парламентарно мнозинство, ведно със своята феодално разпределена на порции изпълнителна власт, в Международния ден на жертвите на престъпления забравиха и не се посвениха да поругаят жертвите на престъпния режим, приключен от един Протест, а не от тяхната, която не е наша (на Протеста) 4-форматна коалиция на 4-ти април м.г. В България демокрацията отново бе изнасилена чрез провеждането миналата година на три парламентарни вота без да бе извършено основното искане на Протеста за провеждане Операция “Чисти ръце”, та да знаем кой – кой е, за да можем пълноценно и информирано да преценим как справедливо да дадем вот и доверие не за подмяна, а за промяна.

 

Понеже протестът ни всегдашно бе естествен демократичен порив към свобода и справедливост за една Чиста и Свята Република България по Завета на Левски, то на тази дата, когато се изпълват и 174 години от Демократическата (Втора) революция във Франция ние ще отдадем сили идеите на великия поет, писател, историк, философ и политик, но най-вече огромен и силен приятел на потиснатия Български народ – Алфонс дьо Ламартин да започнат да разцъфтяват заедно с наближаващата пролет и тук да има осъществена добродетелна власт, служеща на своя многострадален народ, а не на свои страсти в едно шоу от кукли на конци. СТОП НА ПОДМЯНАТА! 435 дни сме искали Промяна, разчистваща Авгиевите обори на “Борисов 1”, “Борисов 2” и “Борисов 3”, а получихме подмяна чрез разместване на пешките от “Янев 1” и “Янев 2”. Кабинетът “Петков” е измама и не произтича от Протеста. Всички наши искания бяха ясно изявено в 33 постулата, съставляващи Декларация на Протеста, приета и подписана на 19-ти февруари м.г. от хиляден народ. Протестът даваше друг Мандат, който не бе проучвателен, а задължителен и срокът му не е за 100 дни.

 

Справедливостта остана само несбъдната мечта, разместиха се само куклите, но мафията продължава да дърпа конците и на "новите". Не това сме искали, не за това бяхме на площадите! Долу мафията! Оставка на правителството, оглавявано от лицето Кирил Петков Петков - сега и веднага! Прекратяваме Подмяната! ПРОТЕСТЪТ ПРОДЪЛЖАВА !!! На 22-ри, 2-ри, 2022-ра година, вторник – Оценка “Слаб 2”. 18:00 ч., Министерски съвет

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 2943 |15.02.2022 Протестиращи организират автопоход на 19-ти февруари . 8| 16778 |04.02.2022 Акад. Георги Марков: И ескимоси да се пишат македонците, Гоце Делчев е българин . 8| 3882 |31.01.2022 Работодатели пишат до Петков. Готови да сезират ЕК заради цената на газа . 15| 3564 |12.01.2022 Калина Константинова: Премиерът не се е скрил, води диалог с протестиращите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads