Реклама / Ads
12| 5461 |29.06.2021 НОВИНИ

Една година по-късно! Протестиращите отново се събират пред президентството на 9 юли

.
На 9-ти юли (петък) от 15:00 ч. пред Президентството се събираме на национален митинг-протест срещу каскетурата, който ще премине към 18:00 ч. в празничен митинг-концерт. Отново на 9-ти юли, всички заедно, единни и силни! За това призоваха организаторите на протеста. В писвото си до Фрог, те допълват:
 

На 9-ти юли преди една година избухна гражданският гняв срещу престъпното и брутално мутренско управление на лицето Бойко Методиев Борисов и поставения от него на длъжността "главен прокурор" Иван Стоименов Гешев, довело до пълното сриване на държавността и законността в нашата Родина.

 

Тогава Българският народ в своето огромно множество заяви, че повече не желае и няма да търпи една престъпна шайка, обсебила цялата страна да я съсипва, ограбва и унищожава. На този ден беше поставено началото на едно гражданско общество, което ежедневно и упорито пое своя път на борба с мафията и нейните основни водещи лица - Борисов и Гешев. Ежедневните протести, преминали през всички сезони на годината доведоха до резултатите на изборите от 4-ти април т.г., когато официално властта на бойковизЪма бе обречена на крах. Този успех е на всеки един от вас, на всеки, който е имал проявление на дръзновение чрез своето присъствие в различните етапи на протестите и навсякъде в Отечеството и извън неговите предели, където тупти българско сърце.


Приятели, нека всички, които са дали своя дан и са били на площадите и палатковите лагери - да бъдем отново заедно! Нека бъдем тази национална сила, с която всички ще трябва да се съобразяват. Това е силата на будното Гражданство, което най-демократично и по напълно естествен начин се превърна в истинска Агора БЪЛГАРИЯ иска и винаги ще иска и отстоява правото за свободна и справедлива ЧИСТА и СВЯТА РЕПУБЛИКА! България без мутри и каскети!


Тиквата падна от трона. Да свалим и каскета от подножието му! За да рухне окончателно основата върху която се крепи империята на злото и да започнем изкореняването й!


Призоваваме Президентът на Републиката, Министерския съвет (от лат. ез. ministerium - слугуващото на Народа правителство), партиите и коалициите - участвали и подкрепяли Протеста, Съюза на съдиите в България, Висшия адвокатски съвет и всички горди българи, обичащи Род и Родина да бъдат с нас.
Съединението прави силата!

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 2965 |29.06.2021 Българският енергиен холдинг отрече за извънредна проверка . 10| 4434 |28.06.2021 Поредната жестокост: Англичанин се опита да убие бившата си приятелка край Трявна . 18| 9250 |27.06.2021 Атанас Пеканов разобличи Борисов в поредна лъжа: Нито една страна не е получила парите си по нейния план за възстановяване. Гърция също . 45| 19482 |27.06.2021 Евгений Дайнов: Е как така вече трижди една и съща съдийка изскача от бункера и спира уволнения на гербави калинки?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads