Реклама / Ads
21| 9228 |23.06.2020 НОВИНИ

Психиатър: Премиерът е лош лидер, казва едно, а прави друго. Правителството е перверзно

.
Владимир Сотиров
Скептичен съм, че тази лудост /Коид-19/, която се разгръща, ще остави дългосрочни поражения. Това каза по БТВ психиатърът Владимир Сотиров.
 

Възрастните и младите хора няма да живеят с това. Има малък жалък опит да се злоупотреби от властимащите, с връщане на маските. Противоречивите послания не са добри-едно ти казвам, друго ти показвам. посланията на лидерите много олекват.  Силата на посланието е толкова по-голямо, колкото по-голямо е съответствието между думи и дела. Лидер, който казва едно, а прави друго, не е лидер. Виждаме лошо лидерство при премиера.  


Всичко е демагогия и злоупотреба с власт.  Показва се кой е силния, а на нас ни се показва къде ни е мястото. Хората около нас се успокоиха, не живеят по начина, по който очакваха. Виждате, че те се държат спокойно и естествено. Не просто ще отмине това, но то вече отминава. 


В момента има злоупотребяваща комуникативна среда. Има хора, които могат да се поддадат на този натиск. Но и хора, които си носят тревожност от самото начало. На тях малко им трябва и търсят за какво да закачат своето безпокойство. за тях, ако не е ковида, ще се тревожат за друго.


Имаше грубо манипулативни послания. Искаха да ни управляват чрез страха. В отговор на това се появи контратезата,-доста по-разумна. Вече имахме алтернатива. И модел, в който можем да разположим фактите. За мен това бе добре, че се случи, за да преценим правилно.  Истината винаги е множествена, относителна. Истината на управлаващите, срещна отпор на разумно мислещите хора.

 

Нашето правителство се поддаде на страховете отвън. И ние като малки и зависими членове, възпроизведохме тези страхове. Нашите правителство е перверзно, но се прави на нормално. Те избягаха от отговорност, като прекалиха с внушенията и посланията за апокалипсис. Затова сега никой не им вярва. Властта внедрява страх в хората и така ги разболява. Стана масово разболяване на хората, масова психоза. За мен това е огромна щета, която бе нанесена върху хората като цяло. Нанесена бе щета, която е непоправима  върху част от пациентите.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 8279 |18.06.2020 Б. Рашков: Премиерът не може да си опази спалнята, какво да очаква обикновеният българин? . 3| 6945 |18.06.2020 Проф. Гайдарски: Премиерът се интересуваше от медицинската част на COVID-19, но изпусна икономическата и финансите . 23| 7693 |17.06.2020 Марешки: Премиерът да докаже пред хората, че записът с него е фалшив . 24| 8706 |14.06.2020 Румен Овчаров: Божков няма илюзии, че ще стане лидер, но това е фронт срещу Борисов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads