Реклама / Ads
10| 11848 |06.07.2017 НОВИНИ

К. Рамадан пред Фрог: ДАНС са вързани с ислямски клеткаджии

.
Кемил Рамадан
ДАНС са свързани с ислямски клеткаджии. За това у нас не може да има ефективна борба срещу масовото радикализиране на роми, мюсюлмани и дори християни. До една година можем да се превърнем във второ Косово. Такава поне е целта на различни външни сили. За това предупреди пред Фрог нюз кандидатът за президент Кемил Рамадан.
 

Радикализирането у нас  започна преди повече от 10 години. Този процес се насочи към Хасково, Пазарджик и Пловдив, защото там има добра почва. Много хора от въпросните региони бяха изпратени в Саудитска Арабия, където изучаваха радикален ислям. Забранената фондация, която започна първа да прави клетки у нас се казва „Ершат”. Нейн представител е Али Хайредин, бивш районен мюфтия на София. Другият, който му помага в тази работа е един Моафак от Смолян. Знам, че този човек е свързан не само с нашите, но и с арабските служби. Първата им задача беше да изградят джамии на Балканите. Така у нас в края на 90-те години се появиха над 1000 джамии, в Косово- около 800.

 

Същото се случи в Словения, Хърватия. Веднага след това тази фондация се зае по същество-да ислямизира населението. Около 600 човека от Пазарджик бяха пратени в Саудитска Арабия да усвояват теорията на терористите. От Пловдив заминаха близо 1000 души. Така се подготви почвата за следващи действия, а именно създаване на клетки. Знам със сигурност, че в момента в Пазарджик има 10 клетки. В Сърница са 2, в Хасково също са около 10 клетки, а в Пловдив са 15. В София се намират техните централи. А те пък се контролират от главното мюфтийство. Ако службите искат да имат успех, не трябва да го изпускат от очи. Чадър на мюфтийството прави Реджеп Ердоган, който е силно заинтересован да дестабилизира страната и Балканите като цяло.

 

Всички политици в момента си играят с огъня. Тук има не само радикализирани роми, но и много помаци, турци също. Има дори и 5-6 радикализирани  християни, които приеха исляма. Най-голямата радикализирана клетка в България се движи от Хайри от Чепинци. Познавам го добре. Той сътрудничи на службите. Именно той ме извика на среща преди да ме арестува ДАНС, уж, че съм заплашвал Корнелия Нинова и президента Радев. Тогава беше поискал да се видим пред джамията, но не се появи изобщо. Вместо него пристигнаха агентите от ДАНС. В същото време са оставили Хайри да действа спокойно. Като ме задържаха в службите , взеха мен да ме питат за това и онова дали знам.  Бомба няма в Асеновград. Там умишлено се вдигна шум, за да може да се прикрият някои действия на управляващите и да се отклони вниманието от важни неща за българите, като вдигането на цените, например. Бомбата е в Южна България. И тя ще избухне до една година, помнете ми думата. Там става страшно.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5237 |05.07.2017 Председателят на комисията за ”Грипен” обеща прозрачност . 0| 5708 |05.07.2017 Тони Блеър пред съд заради войната в Ирак . 0| 5252 |05.07.2017 Парламентът прие оставката на председателя на НЗОК Глинка Комитов . 5| 5790 |05.07.2017 Не пускат предсрочно Вальо Топлото от затвора

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads