Реклама / Ads
3| 12478 |08.08.2015 НОВИНИ

Ренета Инджова: Боли ме, много!

.
Ренета Инджова
Боли ме, много. Не може са се опише. Знам какво е. Това каза много разстроена бившият премиер Ренета Инджова по повод внезапната смърт на първородния син на президента Росен Плевнелиев-Филип. 14-годишното момченце е издъхнало днес в болницата от рядко заболяване на аортата.
 

Наскоро Инжова изгуби единствената си дъщеря Рали. Трагичната новина за Филип й върна болката с нова, още по-голяма сила. Десетки хора, шокирана от тъжната вест изразиха своята съпричастност към почерненото семейство във фейсбук. Голяма част от тях се възмутиха на негативните писания в социалните мрежи и заклеймиха тази нечовешка жестокост.

 

Ето някои от мненията:

 

Журналистът Иво Инджев: Не знам какво да напиша в личния си блог по повод смъртта на 14 годишния Филип Плевнелиев, малък на възраст човек, блогър, математик, спортист. Дете. Не знам какво да напиша, защото не искам и да си представя, какво е да загубиш Филип.

 

Кметът на Бургас Димитър Николов: .Не мога да намеря точните думи. Трудно ми е изобщо да приема за истина случилото се. Моите съболезнования, семейство Плевнелиеви. Дано намерите сили в съпричастността на хилядите хора, част от които съм и аз. Съжалявам!

 

Писателят Добромир Банев:  Когато родител загуби детето си, губи радостта от живота завинаги. Злобата убива бавно и мъчително. Мъничко да се смирим, още не е късно.

 

Актрисата Диляна  Попова: Тежко е да загубиш толкова близък човек, трябва да си боец, за да успееш да го преживееш!

 

Музикантът Веско Панталеев Ешкенази: България и всички ние скърбим заедно със своя Президент и семейството му в тежката им загуба. Кураж и сила, г-н Президент!...

 

Тв водещата Ирина Тенчева : Когато станеш и сляп, и глух, и безмълвен, и безсмислен, и равен, и празен, и примирен, и тъгуващ, и живеещ за собствения си край с надежда там да е мястото на новата ви среща...

Всяка грозна дума стоварена върху родителското страдание е като движение с гума по човечността на притежателя си. Слава Богу, нито на Президента, нито, на който и да е преживяващ /никога не е в минало време/ загубата на рожбата си родител, не му пука никак за невидимчовци. Никак. ‪#‎белязанитеХейтъри.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6154 |20.07.2015 Ренета Инджова: Реформите се лансират за дундуркане на населението . 0| 7365 |10.07.2015 Вежди Рашидов пред Фрог: Искам Ренета Инджова да получи пожизнена награда . 0| 7663 |07.07.2015 Акад. Атанасов за Фрог: Не допускат Ренета Инджова до политиката . 0| 6237 |29.06.2015 Хр. Вучева пред Фрог: Ренета Инджова е дала много на Отечеството, заслужава пенсия
Реклама / Ads