Реклама / Ads
12| 4332 |13.11.2020 НОВИНИ

Републиканци за България ще бъде много ясна и реална алтернатива на статуквото ДПС - ГЕРБ

.
Председателят и зам.-председателят на Републиканци за България Цветан Цветанов и Павел Вълнев посетиха общините Ракитово и Велинград, където проведоха разговори със симпатизанти и членове на партията.
 

Отчетена бе свършената работа по изграждането на структурите.

Обсъдиха усложнената епидемиологична обстановка, както и ненавременните действия и липсата на адекватни мерки през последните 8 месеца за справяне с Covid.

 

Организациите в двете общини са изградени от млади хора, а основният им мотив да се включат е, че искат да има реализация за тях именно там.

 

Републиканци за България ще бъдат една реална алтернатива в Ракитово и затова тече много сериозна подготовка за предстоящите парламентарни избори.

 

В община Ракитово основният фактор е ДПС, а управлението на цялата община е концентрирана в кмета и приближените му роднини. В момента текат проверки на компетентните органи за конфликт на интереси.

 

Във Велинград притеснението на хората е, че управлението днес на страната и определени политически сили работят за реализирането на добив на волфрам, което би ликвидирало един цял отрасъл на туризма и спа туризма.

 

Членовете и симпатизантите на Републиканци за България категорично се противопоставят на подобна инвестиция, която ще увеличи безработицата и ще доведе до закриването на спа туризма във Велинград.

 

Зад недопускането на подобна мина седят всички жители и представителите на хотелиерския и ресторантьорския бизнес, които са основният работодател  на живеещите там.

 

В момента също има определено бездействие от страна на държавата за умишлено напрежение с болницата във Велинград. Жителите застават твърдо зад сегашния директор, който е поел болницата в тежко финансово състояние, на което освен, че е устоял е успял да я изкара на плюс. Хората си задават въпроса дали не се цели нейното приватизиране или ликвидиране.

 

Основният проблем и болка за жителите е, че след местните избори от 2019г. са останали с усещането, че са гласували за ГЕРБ и са получили ДПС. Доказателство за това е, че ДПС има зам.-кмет, председател на общински съвет и участие във всички общински дружества на ръководни позиции.

 

Републиканци за България ще бъде много ясна и реална алтернатива на статуквото ДПС-ГЕРБ, ще настояваме за прозрачност и да се излъчват онлайн общинските сесии във Велинград.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4275 |13.11.2020 Планирани прекъсвания на електрозахранването на територията Западна България за периода 16.11-20.11.2020 г. . 11| 5007 |12.11.2020 До дни ще бъдат открити офисите на Републиканци за България в общините Банско и Разлог . 2| 4328 |12.11.2020 Силна подкрепа за Републиканци за България в община Гърмен . 0| 4481 |12.11.2020 В Софийската синагога ще бъде отбелязана годишнина от Кристалната нощ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads