Реклама / Ads
25| 18213 |02.06.2021 НОВИНИ

Росен Миленов пред Фрог: Няма да мръднем от кабинета на Гешев, докато не подаде оставка. Искаме арести. Или сега, или никога

.
Росен Миленов
Няма да мръднем от тук, докато главният прокурор не си подаде оставката. Очакваме МВР да си свърши работата, а министър Бойко Рашков, задно със своите разследващи да влезе в прокуратурата и да извърши арести. Или сега, или никога. Битката е срещу мафията.
 

Това каза пред Фрог нюз бившият служител на ДАНС Росен Миленов, който с около 30 души стои пред вратата на Иван Гешев в Съдебната палата с настояване за оставката на обвинител №1.

 

„Няма да мръднем от тук. Очакваме съдействие от българските институции. Сега Бойко Рашков може да влезе в ролята си и със своите разследващи полицаи да преминем към арести. Около 30 човека сме. С обществен достъп е сградата, а  ние сме непримирими. Или сега или никога. 30 години ни лъжат. Говорим вече за престъпления и арести. Не искаме никакъв компромис.

 

Затова настояваме за съдействие от МВР. Както главният прокурор Иван Гешев влиза в сгради и незаконно арестува хора,  така и ние искаме да влезем при него. Юрист съм и мога категорично да кажа, че той прикрива аферите на Бойко Борисов и Делян Пеевски. Всеки ден служебният кабинет вади афери за милиарди. Мафията има лица и затова искаме арести. Ще чакаме Рашков да влизаме в главна прокуратурата, защото има извършени престъпления.  

 

Иван Гешев и прокуратурата грубо нарушава законите. Красноречив пример е нахлуването в президентството. Оказа се, че всички действия са били незаконни. След като няма престъпна дейност, човек се набеждава по този начин и му се нарушават конституционните права.  

 

Очаквам подкрепа. Вярвам, че довечера пред Съдебната парата ще се напълни с хор. Трябва да докажем, че не може един човек да извършва  престъпления и да нарушава Конституцията.  Има от представители от съдебна охрана и не ни допускат навътре. Нямам представа дали Гешев е вътре в кабинета си. Вероятно да.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 22| 12536 |02.06.2021 Викове „Оставка“ по коридорите на Съдебната палата. Протестиращите са пред кабинета на Гешев . 3| 3889 |02.06.2021 Рокади и в горския сектор: Махат шефове на държавни предприятия . 16| 6590 |02.06.2021 АКФ: 2 седмици преди изборите през април военното министерство си поръчало Аудита А8-ци за 314 хил. лв. . 6| 2818 |02.06.2021 Биячът на Митко от „Капана“ се изправя пред съда

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads