Реклама / Ads
17| 3082 |30.09.2024 НОВИНИ

Руски историк: Синове на Сталин, Хрушчов, Кайтел и Дьониц загиват на фронта. Тези на "Колективния Путин" се возят на яхти и развличат на Лазурния бряг

.
На фронта са бедняците от Сиктивкар и Елца
Синовете на големи руски и немски политици и генерали воюват по фронтовете на Втората световна война и загиват. А къде са синчетата на сегашния руски елит - в омразния им Запад, по яхти и лазурни брегове!? И точно тук е мястото да припомним думите на един знаменит руски генерал, загинал при вертолетна катастрофа, че една война би завършила за 24 часа, ако в нея участват синовете на елита. Това се отнася с пълна сила и за войната в Украйна. А генералът е Александър Лебед.
 

"И двамата синове на Сталин са воювали,по-големият е загинал в плен.

 

По-големият син на Хрушчов загива като летец.

 

Тримата синове на Микоян воюват, единият загива.

 

Синът на Рибентроп воюва като танкист, пет пъти е раняван, награден с три кръста за храброст , различни степени.

 

Двамата племенника на райхсмаршала на авиацията Гьоринг воюват и двамата загиват.

 

Доведеният син на Гьобелс воюва,попада в плен и е единственият,който остава жив от семейството.

 

Кайтел ,генерал-фелдмаршал,началник на щаба на Върховното командване има трима синове.И тримата воюват,единият загива на Източния фронт,другият прекарва в плен повече от 10 години в съветски лагер.

 

Гросадмирал Дьониц,командващ подводния флот на Германия има двама синове и двамата загиват.

 

Синът на Кралица Елизабет Втора Андрю участва в боевете за Фолклендските острови.

 

Синът на Байдън воюва в Ирак.
За всички е ясно: ако военно-политическото ръководство на страната води война,то каквито и да са целите на тази война ,техните деца ,техните момчета ще воюват заедно с всички.

 

Това ,което сега правят Путин и "колективният" Путин - това е нещо съвършено немислимо и нечувано. Те отмарят в аква - дискотеки, возят се на яхти с размерите на крайцери,техните пари са там,при омразния Запад,а децата им тук управляват банки и се развличат на Лазурния бряг. И някъде в Сиктивкар и Елца ще наловят синовете на бедните семейства и ще ги изпратят да воюват. "

 

МАРК СОЛОНИН - руски военен историк

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 3192 |30.09.2024 Брутният външен дълг на България достига 43,7 млрд. евро . 4| 2218 |30.09.2024 Американски сенатор: Бомбата, която Израел използва, за да убие лидера на Хизбула, е била произведена в САЩ . 3| 2143 |30.09.2024 Българският младеж е сред най-късно напускащите дома на мама и тате в Евросъюза . 4| 2220 |30.09.2024 Кипърският президент уволни ръководството на полицията след скандалното бягство на осъден доживот затворник

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads