Реклама / Ads
32| 4848 |11.01.2011 НОВИНИ

РЗС само ни прави реклама, отсече Борисов

.
Бойко Борисов
Нека прокуратурата се произнесе по законността на записите, които изнесе Яне Янев. Те показват колко различно е нашето управление от всички предишни. Когато някой не става за даден пост, отговорът на административните лица е „не". Това каза премиерът Бойко Борисов по време на откриването на пречиствателната станция за отпадни води край Димитровград.
 

Когато обвинението приключи проверката на изнесените стенограми и телефонни разговори, може много хора да се срамуват, че са коментирали седмици наред "абсолютна манипулация", допълно той.

Според Борисов това, което се опитват да правят е с цел да го скарат с партията му, защото те всъщност показват една много дисциплинирана система.

Изобщо не биха могли да ни причинят каквото и да било. Особено любопитно ми е какво ще излезе от разговора с Менда Стоянова., отсече министър-председателят по повод на изнесените разговори.

Борисов призна, че между Дянков и Цветанов преди година е имало напрежение. Причината била намерението на финансовия министър да ореже бюджета на МВР, но тогава той взе страната на Цветанов.

Представяте ли си, да имаме записи за свалянето на Корнелия Нинова от заместник-министър или на Румен Овчаров от министър, или на Румен Петков от министър? Представяте ли си какви неща бихте чули и научили?”, попита риторично премиерът.

По рано днес Бойко Борисов заяви, че се притеснява от това, че след като не успяха да му припишат сближаване с ДПС, могат да ми припишат, че има сближаване с партията на Яне Янев. Това, което той в момента прави обаче, му помага да покажа колко различно е управлението на ГЕРБ от всички досегашни.

В този смисъл, Борисов определи скандалът с разпространените от РЗС записи на разговори между шефа на Митниците Ваньо Танов и депутатите Искра Фидосова и Менда Стоянова като реклама на управлението му.

Министър-председателят оневини двете народни представителки като посочи, че това не е лобизъм. „Къде е проблемът? Да забраним на народните представители да говорят и питат ли? Само да вдигат ръце!", попита Борисов.

По думите му в скандали с подобни записи се появява името на Ваньо Танов, защото най-вероятно са „успели" да пробият телефона му.

Припомняме, че РЗС разпространи стенограми на телефонни разговори между шефа на митниците Ваньо Танов с депутатите на ГЕРБ Искра Фидосова и Менда Стоянова, в които те лобират пред него да назначи техни хора на високи постове в митниците в Пловдив и Лом.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 6767 |11.01.2011 Ив. Кръстев: Какво сваля БГ правителствата? Същото, което ги качва . 5| 4852 |07.01.2011 Армия от пиари прави имиджа на МО . 3| 4806 |07.01.2011 Нов закон прави влаковете изрядни . 5| 5187 |04.01.2011 КАТ прави камерите още по-зли

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads