Реклама / Ads
4| 5787 |05.03.2020 НОВИНИ

Само във Фрог: Блогърът, обявил чуждо дете за мъртво, обиди българите във видео преди година

.
Прокуратурата поде разследване срещу пазарджишки блогър, обявил чуждо дете за мъртво. Става въпрос за блогърът Гибо - самозванец в нета, който описва себе си като комедиен актьор и рапър. Гибо може и да е ново лице в очите на мнозина. Но интернет помни и други негови изяви, установи FrogNews.
 

През април миналата година тийнът взриви социалните мрежи с един видеоклип, в който отправи омразни коментири на етническа основа към българите. Етническият въпрос и конфликтът роми-българи е една от темите, способни наистина да предизвикат бурни реакции.

 

Така и стана.

 

След клипа майката на Гибо се обяви в защита на сина си, а по-късно и самият той се извини - точно по сценарий, както прави всеки съвременен “инфлуенсър”.

В момента Гибо се подвизава основно в Instagram и качва пародийни видеа с други псевдознаменитости от нета. Изявява се и като музикален творец.

 

Вчера обаче Гибо публикува снимка на чуждо дете и обясни, че то е било прегазено от автомобил и по-късно ще сподели ексклузивно и на живо за инцидента. Скалъпен бил, разбира се, и мним сценарий.


.

“Вчера в 17:17 часа Мелиса се връщаше от тренировки по плуване и я блъсна кола. Обадиха ми се от полицията, за да ме уведомят. След постъпването в болница, тя е починала заради кръвоизлив. Чувствам се ужасно, много съм тъжна, детето ми почина!! Виновникът е избягал дори и не се е опитал да помогне на дъщеря ми. Само да го открием ще го накарам да съжалява, че се е родил. Бог да го накаже”.

 

Истинският баща на детето попаднал на публикацията и лично сигнализирал в полицията. Така започнала и проверката срещу Гибо.

 

Джесика Вълчева

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 7454 |04.03.2020 Кметът на Плевен пред Фрог: Ще наложа вето за орязаните пари за театъра. Незаконно е! . 21| 6875 |03.03.2020 Атанас Семов: Само три държави в Европа са по-стари от нас – Гърция, Италия и Франция . 6| 4987 |02.03.2020 Социологът Б. Димитрова: Българските институции реагират адекватно само при кризи . 27| 18661 |02.03.2020 Г. Георгиев пред Фрог: Свалят материали от страницата на ”БОЕЦ” за ”Къщата в Барселона”, очаквам физическа разправа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads