Реклама / Ads
15| 28521 |15.06.2021 НОВИНИ

Само във Фрог: Пеевски и Пепи Еврото се готвят да строят ударно в България без банкови кредити

.
Делян Пеевски и Петьо Петров- Еврото
Санкиционираният по закона „Магтински“ депутат от ДПС Делян Пеевски и бившият шеф на столичното следствие, както и настоящ лобист в съдебната система Петьо Петров-Еврото се канят ударно да започнат да строят в България. Това съобщиха за Фрог нюз хора от тяхното обкръжение.
 

Пеевски и Еврото признали, че имат закупени много имоти и сега, според тях, е дошло време да реализират предприемаческите си намерения. Похвалили се също така, че разполагат с достатъчно средства, за да не им се налага да се обръщат за кредит към банките. Според плановете им така щели да продължат да трупат капитал. Припомняме ви, че фирмите, свързани с Делян Пеевки подлежат на санкции заради закона „Магнитски“.


Юристи с опит са категорични, че след изборите на 4 април т. г. възелът около  съдебната система вече се е разхлабил. Вече не се усещало толкова силно влиянието на Пеевски и Пепи-Еврото върху съда и най-вече върху прокуратурата. Казват, че сега се „дишало много по-леко“.

 

Източниците ни обясниха, че в качеството си на влиятелна фигура в съдебната власт,  Петьо Петров имал пръст около ареста и повдигането на обвинения срещу Веселин Денков, по-известен като Весо Брадата.  Припомняме ви, че за неговото освобождаване от ареста, друг лобист в лицето на адвокат“ Емил“, беше поискана сумата от 100 000 евро. Схемата подробно бе разказана във филм на АКФ.






Твърди се, че Еврото вдигнал мерника на Брадата заради разпростанени клипове със скандално съдържание, в които главен герой се оказала жената на Петров- Любена. В предишно разследването на АКФ „Осемте джуджета“ беше показано как високопоставени фактори от прокуратурата и следствието отиват на крак при Пепи Еврото в едноименния ресторант. Нещо повече, ясно се видя как по поръчка, виден бизнесмен може да се раздели с печелившия си бизнес. Оказа се, че двигатели на схемата са именно Еврото и жена му Любена.

 

Твърди се, че заради променената политическа обстановка,  Петьо Петров предпочел да напусне страната. Сега живеел в апартамента си в най-баровския и скъпарски квартал „Панорама“ в Солун. Освен това там имал и търговски обекти, които наглеждал.

 

 

 

.

Снимка: Жената на Еврото-Любена

 

Екип Фрог

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 3450 |15.06.2021 Подслушвани са не само политици, но и протестиращи. Рашков предава доказателствата на новия парламент . 35| 14983 |15.06.2021 грешка4005 . 25| 16364 |14.06.2021 Анна Цолова: Преди 8 години попитах кой предложи Пеевски и „столчето ми остана празно“ . 1| 3603 |14.06.2021 Жена се самозапали в двора си

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads