Реклама / Ads
22| 13968 |12.01.2016 НОВИНИ

Само във Фрог: Полицейски шеф пие от сутрин до вечер, дундурка любовница

.
Полицейски шеф, от когото зависи работата на цялото МВР, пие от сутрин до вечер. В престъпния свят той е известен с прозвището Златния. Ченгетата не помнят да са го виждали трезвен на работа, алармираха те пред Фрог нюз.
 
Това, което най-много ги скандализира е, че вместо да контролира работата на полицаите и да следи за резултатите им, той се затворил в кабинета с любовницата си. Хората изпитвали неудобство, когато влизали по работа, защото ги виждали в особена близост. Дамата, която е магистрат по професия, седяла неотлъчно до Златния и дори давала акъл кое как да се направи. Позволява си да кадрува във ведомството и да заплашва служители, които не й ходели по гайдата.

Освен това двойката не се разделяла, дори когато служебните задължения пращали полицейския началник в командировка. Почивните дни също прекарвали заедно по курортите. Местните ченгета се грижели за тях като обикновена прислуга. Последно през уикенда двамата били засечени на Банско да карат ски. Дамата се усетила, че си е забравила пресата за коса и накарала патрулката да й я донесе от родния й град, който се намира на около 70 км. от почивната база. Освен ченгетата, магистратите също са бесни на това, което се случва пред очите им. Причината е, че любимата на шефа расте шеметно в кариерата, независимо, че няма нито едно дело, което да е спечелила.

Въпреки това се класира на първите места по всички възможни конкурси. За да бъде близо до него през цялото време редува нонстоп болнични с отпуски. Основното заболяване, заради което не ходи на работа не би трябвало до й позволи да остави кревата, камо ли да се изявява като тигрица в леглото или пък да се спуска по пистите на Банско. Това, обаче се случва. Твърди се, че кариерата на дамата тръгва от провинциален град в Южна България. Докато стигне до столицата, омаяла по пътя си не малко мъже. Закрилят я, обаче от най-високо място, заради любовната й афера със Златния, категорични са магистрати.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 5397 |12.01.2016 Първо във Фрог: МВР прави обществена поръчка за коли, подозират коя ще е марката . 10| 10361 |12.01.2016 Само във Фрог: Ченгетата обезглавени, докато разследват тежки престъпления . 8| 5347 |12.01.2016 Кървав ад в Истанбул!10 убити и 15 ранени при самоубийствен атентат . 26| 14286 |12.01.2016 Леонидов за Фрог: Лъсна уродливият гъз на опашатото ни лъжехристиянство

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads