Реклама / Ads
6| 8347 |23.09.2019 НОВИНИ

Нещо за секса край пътя или в хотел, което забравяте

.
Нова мода за изнудване са проститутките край пътя и тези от много по-горна категория - в хотелите. Схемата е проста, но работи и е доходоносна. Залага се на мъжете-мераклии за секс, които никога не намаляват.
 

Те са абсолютно непредпазливи и не обръщат внимание на нищо, когато им се прииска секс, твърдят европейски сексолози и криминалисти, които са провели  изследване на мъжкото поведение по време на отминалото лято. Наблюдавани са били курорти и зони край пътища и магистрали. Наблюдения са извършени в няколко страни, между които България, Хърватска, Гърция и др.

 

Спира тираджия на крайпътна отбивка по трасето София – Русе. Към него се приближава млада жена с къса пола и му предлага секс „на място“. Мъжът се съгласява, а в немалко случаи е спрял точно заради това преживяване. Докато той и проститутката консумират „договорката“ някой незабелязано ги снима. След това камионът е проследен и когато спре на границата или на друга отбивка бива изнудван с направените снимки със заплахата, че ще бъдат разпространени в социалните мрежи.

По подобен начин се действа в някои хотели, дори собствениците да нямат и понятие за това. Млади сексапилни жени предлагат секс на гости или на туристи. Наемат стая и се заемат със секс. Еротичното преживяване обаче тайно се заснема с телефон или малка камера, каквито могат да се купят свободно. По-късно доволният от преживяното мъж е неприятно сюрпризиран с видео или снимки, които е принуден да откупи или да рискува появата им в мрежата, където ще ги видят близките му, колегите му и началниците му. Колкото по-заможен или високопоставен е клиента, толкова по-висока е тарифата за откупуване на секскомпромата.

 

Шантажирането чрез платен секс не е от вчера, но експертите отбелязват скок в неговото приложение миналото и особено това лято.

Приискат ли ви се ласки някъде навън – мислете повече с главата на раменете…

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4342 |22.09.2019 Патрулка и цивилен автомобил се удариха край Дряново . 0| 4376 |22.09.2019 Трус от 3.4 по Рихтер край Кърджали . 1| 4531 |20.09.2019 Прокуратурата разследва смъртта на три Белоглави лешояди край Своге . 0| 4211 |20.09.2019 Умъртвяват 4000 прасета край Видин заради чумата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads