Реклама / Ads
58| 6426 |20.05.2014 НОВИНИ

Сидеров:Другите партии блеят по европейските гей-ценности, ние държим на нашите

.
Въпрос на проучване е вота на недоверие, да видим за какво става дума. Ще чуем какво има в предвид ГЕРБ. Да чуем как виждат нещата, перспективата, как виждат България догодина, какво правителство искат. Не изключвам всичко като вероятност. Всичко е въпрос на аргументи.Това каза в "Лице в лице" по bTV лидерът на "Атака" Волен Сидеров.
 

Поне една година не трябва да се пипа тока. Трябва да се направи държавно дружество, което да оставя печелбата от тока в България.В момента държавни предприятия почти няма. Държавното предприятие работи с точни параметри. Просто ги продадоха, подариха на чешката държава. От печалбата част трябва да отива в пенсионен фонд или здравеопазване.Не би трябвало да ни осъдят ЕРП-тата след като имат над 1700 нарушения.това е все едно да се каже, че няма престъпление в някой квартал, защото е нямало полицай. Държавата трябва да си защити със силни юристи. Абсолютно има основание да се отнеме лиценза.Това бяха разсъжденията на Сидеров за тока и ЕРП-тата.

Не ме интересува какви поредни саботажи и антибългарски прояви извършва Реформаторския блок. "Южен поток" е полезен проект за България и който гласува против него не защитава интересите на България."Южен поток" трябва да се построи и всички джафкания няма да го спрат. той е нужен, ще ни даде независимост от Украйна, където се заканват, че ще взривят газовата тръба, ако се наложи. През "Южен поток" България не зависи дали някой криминален тип в Украйна ще прави саботажи. Това е европейски проект.  Това бе отговорът на Сидеров по повод внесените документи за "Южен поток" от Реформаторите.

В Европа изработват и нелепи нормативи. Това не е казарма, а съюз на държави, които могат дори да сложат вето. България може да поиска да се сложи вето в свой интерес. Нали има дискусия или няма, попита Сидеров.

В Европарламента трябва да се каже, че са построили една зловеща конструкция, която трябва да се разруши или преустрои.Елитът там създава лобистки закони, които обслужват големите наднационални западни кампании. Няма нормативи, които да са за бедните. Защо няма средна заплата за всички в съюза. Когато стане дума за минимално заплащане сме най-долу от всички, аргументира бъдещите действия на евентуален депутат от "Атака" в европарламента Волен.


"Атака" не е руски проект, а лично мой. Открихме официалната кампания от Москва, защото така се случи. Но кампанията започна отдавна, ние не сме я прекъсвали, уточни той.

Съжалявам хора като Бареков, ако е казал, че съм му говорител. В политиката надценяването е много лошо нещо. Не отговарям на нападките му. Трябва му доста време, много хляб  трябва да изяде, много пури  да изпуши за да стане политик.

Продали ли сте се на ДПС? Не се продавам нито на ДПС, нито на РЗС, нито на ТКЗС. Аз нося отговорност пред моите избиратели. В парламента  сме за да правим кворум. Такъв прави и ГЕРБ. Създаването на кворум е необходимо за прокарване на законодателни промени.

Президентът не е извънземен. Той също подлежи на проверка по всички норми и стандарти. Той не не съгласи, че спрямо президента е била погазена процедурата.Той отказа да се яви в комисията в парламента и да изясни обстоятелства около срещите му с босове и фирми и подозренията в корупция.Той се постави над закона.Така Сидеров коментира последните нападки и отговори срещу Плевнелиев.

Лцемерието на председателя на Еврокомисията Барозу, който каза, че ще даде 13 млрд. на режима на Украйна, а не да на България.Ние храним богатите държави, а се борим за някакви аборигенски фондове. Защо правителството не иска пет пъти увеличение на фондовете.Корупцията в България не е по-голяма от тази във Франция.Не трябва да се изтезаваме с тези легенди за корупция, заяви Сидеров, коментирйки европейското лицемерие.

Те блеят за европейските гей-ценности, а ние държим на нашите ценности, В това лидерът на "Атака" видя разликата от другите партии-опоненти.Аз съм боец, там е битката. Това каза Сидеров и потвърди, че ще влезе в европарламента, ако бъде избран.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 51| 6067 |01.05.2014 "Сова Харис": 4 партии изпращат депутати в ЕП . 3| 6200 |30.04.2014 За "бон тон" на изборите подписаха 10 партии . 1| 5385 |28.04.2014 Три македонски и три албански партии в парламента на Македония . 38| 6898 |26.04.2014 Проф. Константинов: 6 партии имат шанс за Европарламента

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads