Реклама / Ads
5| 5280 |09.06.2008 НОВИНИ

Симеон: Силният екип преодолява всякакви предизвикателства

.
Много сме страдали от крайното мислене, но сега, когато България е в ЕС, онова, което е допустимо в политиката, е минимално отклонение към лявото или дясното. Това заяви лидерът на НДСВ.
 

Снощи той се срещна с кандидатите за общински съветници от листата на НДСВ в Казанлък, където предстоят избори за нов Общински съвет, след като предишните бяха касирани.

„Целта ми остава непроменена и това, което съм набелязал, ще го постигна. Разбира се, то зависи не само от мен, а и от всички вас, които сте с либерално мислене и споделяте либералните идеи. За крехката ни още демокрация е много важно да има центристко поведение, което внася равновесие в политиката", каза още Сакскобургготски. Той е убеден, че НДСВ може да си извоюва още по-добро присъствие в обществените процеси, защото в партията има много качествени хора. „Онова, което трябва да научим обаче, е да работим заедно. Когато силни личности се обединят в екип, те могат да преодолеят всякакви предизвикателства", подчерта лидерът на жълтата партия.

kmet_kazanluk-sakskoburggotski_podarak.jpg

Симеон обяви още, че ще подкрепи усилията на НДСВ - Казанлък, за да успее, защото бил обнадежден, виждайки, че в листата на НДСВ има млади хора и добри професионалисти. Координаторът на НДСВ в Казанлък Юлияна Палазова и членовете от листата за общински съветници увериха лидера, че предизборната кампания ще доведе до повече мандати на НДСВ в Общинския съвет. Те смятат, че представянето на партията на предстоящия общински вот ще бъде успешно. Студентката Мария Рабошева от с. Горно Изворово поздрави лидера на НДСВ с думите: „Родила съм се на същия ден, в който сте се родил и Вие, но 50 години по-късно. Пожелавам Ви, когато празнувам петдесетгодишнината си, Вие да празнувате 100."

Симеон Сакскобургготски бе гост на традиционния Празник на розата в Казанлък и бе избран от казанлъчани и радио „Вис Виталис" за личност с най-голям принос за развитието на общината. По времето на правителството на НДСВ градът се промени значително заради многобройните проекти, които общината реализира с подкрепата на НДСВ - тогава започна проектът „Долината на розите" с 3.2 млн. лева финансиране, газификацията на града, преустройството на площад „Севтополис", обновяването на дома за възрастни хора и др.

Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 8107 |09.06.2008 Военният министър даде старт на почивния сезон . 6| 5248 |09.06.2008 Николай Василев натиснат да съкращава още чиновници . 6| 4913 |09.06.2008 Илияна Йотова: Не можем с малки крачки да решим големи проблеми . 5| 5845 |08.06.2008 Държавата безсилна срещу купуването на гласове в Сандански

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads