Реклама / Ads
3| 3837 |25.07.2021 НОВИНИ

Симов: Битката срещу БСП не е спирала нито за миг

.
Александър Симов
Аз съм съгласен с това, че братоубийствената война е нещо лошо, но имам проблем с датирането на началото й. Тя не е започнала преди една година, нито преди две години. Четири години БСП беше в режим на постоянни медийни атаки, които се осъществяваха с активно съучастие на много наши другари. И това е голямата истина за всичко, ако приемем, че атаките срещу видни социалисти са оказали влияние на резултата какво да кажем за тази 4-годишна кампания, в която БСП беше основна мишена за всичко.
 

Трябва ли да припомням колко глупости съм изчел за БСП през тези 4 години? 

 

То не беше само обвинена в авторитаризъм, в какво ли не. Всеки пленум беше обявяван за кървава баня, при която глави се търкалят на "Позитано" и така нататък. 

 

Тоест, смятам, че когато говорим за това кой как е започнал нещо, точно тази медийна атака, между другото, ни лиши от периферия, защото много наши другари обикаляха и казваха, че от БСП нищо не става и според мен това са част от причините за резултатите и на европейските, и на местните избори да бъдат такива. 


Твърди се, че нищо подобно няма като отговор, тъй като от 4 години се води отчайваща битка срещу БСП. БСТВ не смятам, че е фактор в тази война, защото аз нещо не си спомням предаване, когато някой значим социалист да е оплют, с изключение на хора, изключени от БСП.

 

Пловдивската организация си заслужаваше голяма част от критиката, винаги сте можели да отговорите, но онази медийна атака и саморазправа, която имаше с БСП, ние не вкарваме като фактор в това, което се случваше. 


По никакъв начин това, за което говорим, не започва от вчера, така че няма да се съглася. Четири години с активно участие на социалисти битката срещу БСП не е спирала за нито един миг. Много е лесно сега да кажем, че вината е някъде другаде." Това заяви пред Националния съвет на БСП народният представител

 
Александър Симов

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3716 |10.06.2021 Димитър Аврамов: Прокуратурата стои самотна в битката срещу българското общество . 26| 7055 |05.06.2021 Антоанета Цонева: Битката за разграждането на модела „Борисов-Пеевски“ е като битката за Берлин през 1945 г. . 0| 3030 |01.06.2021 38 души са загубили битката с COVID-19 за денонощието . 7| 3626 |27.05.2021 Министър Живков: БЕХ е влязъл в дългова спирала. Изходите не са приятни

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads