Реклама / Ads
3| 6247 |17.11.2015 НОВИНИ

Скандал! Пуснаха Туцо от „Килърите” срещу 30 бона парична гаранция

.
Янко Попов-Туцо
Един от членовете на бандата за мокри поръчки „Килърите” вече е на свобода срещу 30 000 лв. парична гаранция, научи Фрог нюз от Варненския апелативен съд. Става дума за Янко Попов-Туцо, която е изтърпял 5 годишната си присъда и очаква решението на втората съдебна инстанция относно обвинението срещу него, свързано с убийството на Румен Рачев.
 

 Не се изключва вероятността Янко Попов да забегне и да отърве полагащото му се възмездие, както направиха други видни представители на престъпния свят, алармираха пред Фрог разследващи. Допуска се също така, че той може да посегне на свидетелите, които го разобличиха в съдебната зала и му "издействаха" тежкото наказание. Освен това предстоят още разпити на свиделети по „Килърите”, което не изключва вероятността да им бъде оказан натиск. Известни са топлите му връзки със сръбския наркобос Сретен Йосич. Свидетелски показания сочат, че преди да бъде заключен, Туцо е имал сериозен принос към наркоразпространението.


По отношение убийството на Рачев  Туцо е осъден на първа инстанция на 17 години затвор. Клиентът на Темида е пуснат да се лекува от сърце, защото според адвокатите му то излизало от ритъм. Любопитното е, че на съда не беше представена електрокардиограмата, която доказва този проблем. На бял свят излезе и бездействието на затворническите власти във Варна, които не реагирали по никакъв начин, когато установили ,че апаратът за дишане на Туцо се повредил. Изобщо не си направили труда да набавят друг и да разрешат проблема. Лекари твърдят, че аритмията не изисква болнично лечение. Страдащите от този проблем са длъжни само да си пият лекарствата и да спазват строга диета. Куриозното е, че Янко Попов изобщо не спазва такава.

Това е видно от покупките, които прави всеки ден от затворническото магазинче. Оттам Туцо си взима задължително скъпоструващи цигари, поне 2 кутии, по няколко шоколада от известна марка, както и много рекламирани вафли. Ежедневно си купува кока-кола поне по 2 л., както и кафе. Тези храни се оказват напълно противопоказни за здравето на Туцо. Групата стана пословична с опитите да забави процеса. Пешо Сумиста разиграваше невиждани циркове, като се правеше на болен и припадаше в съдебната зала.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4229 |17.11.2015 Само във Фрог: Туцо от „Килърите” иска да духне от ареста . 2| 7781 |11.11.2015 Само във Фрог: Туцо от „Килърите” на път да духне при братя Галеви . 0| 4743 |29.10.2015 Пуснаха прохода "Боаза" край Търговище . 149| 91941 |23.10.2015 СКАНДАЛ! Министър Горанов вдига палат за 1 млн до София

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads