Реклама / Ads
25| 5037 |21.05.2021 НОВИНИ

Слави Трифонов: Информацията за незаконните СРС-та е чудовищна! Обвинение, съд и присъда!

.
Слави Трифонов Източник: БГНЕС
Вчера генерал Атанас Атанасов, който е съпредседател на „Демократична България“ и бивш директор на бившата Национална служба „Сигурност“, заяви следното пред Българското национално радио: ”32-ма души от ”Има такъв народ”, ”Демократична България” и ”Изправи се! Мутри вън!” са били подслушвани след Нова година, включително и по време на предизборната кампания. 12 от тях са подслушвани от ”Вътрешна сигурност” на МВР, 12 от ДАНС, а останалите 8 от ГДБОП”. Край на цитата.
 

А днес министърът на вътрешните работи Бойко Рашков потвърди казаното от генерал Атанасов и заяви пред Нова телевизия, че премиерът Стефан Янев е бил сред подслушваните политици.

 

Не знам дали разбирате колко чудовищна е тази информация?!

 

Разбира се, веднага се сещам за аферата „Уотъргейт“ в САЩ. Тогава представители на щаба на кандидата за президент и действащ президент на САЩ - републиканецът Ричърд Никсън, се опитват да монтират подслушвателно устройство в щаба на Демократическата партия в хотел „Уотъргейт“ във Вашингтон.

 

В резултат на това Ричърд Никсън подава оставка. Само че това е в САЩ през 1972 година, а ние сме в България, член на ЕС и НАТО  през 2021 година. И защо е чудовищно всичко това?

 

Защото показва, че държавата не е била управлявана от Демокрацията, а от Мафията. Била е овладяна от мафиотски структури, които са използвали държавата за личните си интереси и не са се притеснявали въобще да използват силовите служби на държавата за личните си интереси. По-голямо доказателство за това, че мафията си е имала държава - здраве му кажи!

За хората, поръчали и извършили това престъпление, веднага трябва да последва обвинение, съд и присъда.

 

Само така ще покажем, че в България все още има остатъци от демократична и правова държава.

Всичко това с общи усилия може да го изчегъртаме на 11 юли.

 

Facebook, Слави Трифонов




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 45| 6514 |14.05.2021 Тошко Йорданов - дали Слави ще е депутат, за бъдеща коалация, кой стои зад ”Има такъв народ” . 73| 7712 |10.05.2021 Слави Трифонов: Борисов пак лъже. Той милионите ги няма за нищо и ги размята както си иска . 57| 13487 |08.05.2021 Нинова с два въпроса към Слави Трифонов . 122| 10959 |08.05.2021 Слави Трифонов: Направеното от ГЕРБ трябва да бъде изчегъртано

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads