Реклама / Ads
2| 3965 |29.08.2023 НОВИНИ

След трагедията в с. Прилеп: Полицията провежда специализирана операция в Сунгурларе

.
Източник: БГНЕС
Във връзка с ограничаване на евентуалното напрежение на територията на Община Сунгурларе, както и с цел превенция на престъпността в малките населени места, противодействие на битовите престъпления и контрол върху лицата, шофиращи след употреба на алкохол или наркотични вещества, стартира специализирана полицейска операция.
 

Тя е с участието на служители от сектор "Специализирани полицейски сили" към ОДМВР - Бургас, сектор "Специални тактически действия" към ОДМВР - Бургас и Зонално жандармерийско управление, чиито бургаски екипи са подкрепени от служители на жандармерията от вътрешността на страната.

 

Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР - Бургас.

 

В различни населени места от Сунгурларска община - общинския център Сунгурларе и селата Лозарево, Везенково, Грозден и Славянци, екипи от споменатите структурни звена, извършват щателни проверки на лица от криминалния контингент. Проверява се и за издирвани лица, както и за такива, нарушаващи задълженията си по Закона за движение по пътищата, шофиращи след употреба на алкохол или наркотици.

 

Присъствието на екипите в населените места от Сунгурларска община е на ротационен принцип, като точките за проверка са мобилни и целят елемент на изненада при осъществяване на проверките.

 

Припомняме, че вчера в късния следобед в с. Прилеп след възникнал тежък пътен инцидент, приключил със смъртта на 6 годишно момченце, се стигна до саморазправа с виновния водач на товарния автомобил, допуснал катастрофата, завършила със смъртта му.

 

Към момента с цел изясняване на детайли по тежкия инцидент в сунгурларското село Прилеп за срок до 24 часа са задържани седем лица. По случая е образувано досъдебно производство.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 54| 5481 |28.08.2023 Шофьор на камион прегази малко дете, след разправа бе убит в с. Прилеп . 7| 3977 |28.08.2023 Каква ще е съдбата на бойците от ”Вагнер” след смъртта на Пригожин? . 1| 3814 |28.08.2023 Отстраненият директор след разкритията за злоупотреби в ДКК: Една стотинка не съм взел . 4| 4288 |28.08.2023 Трагедията в Румъния: Бензиностанцията - собственост на кметски син. Хората знаели, че няма лиценз

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads