Реклама / Ads
2| 6993 |05.01.2011 НОВИНИ

Собственикът на “Хайдутите” & синове пребиха полицай

.
Свидетели намесват в инцидента и Николай Аргиров-Кучето, разследващите активно разпитват очевидците
 

Граничният полицай, съпруг на съдията от Сандански Стойка Янева, Стоян Мирчев бе жестоко бит на метри от дома си на улица “Чудомир Катранджиев” в курортния град завчера следобед, пише вестник Струма. С рани по лицето и тялото Мирчев е прегледан в Спешен център и освободен за домашно лечение. За побоя са уличени бизнесменът Атанас Атанасов и двамата му синове Крум и Филип, които са собственици на известното в Сандански заведение “Хайдутите”, което се намира на 4 километра от Сандански, в посока Попина лъка.

Инцидентът станал около 17 часа. Граничният полицай Мирчев паркирал автомобила си, когато към него се приближили Атанасов и още двама мъже. Те се нахвърлили върху него с думите: “Това е наше място, махай се, селяк, от тука и ти, и колата ти”. При опита на Мирчев да им обясни, че никъде не пише чие е мястото, тримата мъже се нахвърлили върху него. Измъкнали го със сила от шофьорското място и започнали да го удрят в корема, слабините и главата. Полицаят направил опит да вика за помощ, което озверило побойниците. Повалили го на земята и започнали да го ритат и влачат извън “тяхното място”.

Единият от побойниците ритал и автомобила му. Инцидентът се разиграл пред очите на свидетели. Някои от тях твърдят, че в побоя участвал единият от синовете на бизнесмена Атанасов - дали е Крум или Филип полицията ще установява. Други свидетели твърдят, че в инцидента е участвал и Николай Аргиров-Кучето от село Кулата, който живее на съпружески начала с Виляна, бившата съпруга на фалиралия собственик на МОЛ-а в Сандански Иван Ковачев. Дали са верни твърденията, се изяснява. Н. Аргиров също ще бъде призован за обяснения по случая. До късния следобед вчера в Районен съд - Сандански не бе постъпило искане за дело по указа за борба с хулиганството срещу побойниците. Цял ден полицаите разпитваха свидетелите на боя.

Все още не е ясно кой от колегите на бития полицай съдия Стойка Янева- Мирчева, която е в отпуск в момента, ще се наеме да отсъди по делото за хулиганство. Не е ясно и какви са точно по степен травмите на полицая. Ако са по-сериозни, е твърде вероятно да се образува дело за причинена телесна повреда срещу Атанасов и компанията му. От полицията отказват коментар, докато не се изяснят всички подробности около инцидента. (Струма)
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 5026 |17.09.2010 Пребиха жестоко 16-годишен в Благоевград . 8| 6513 |18.08.2010 Пребиха пристанищни служители край Созопол, опитаха да удушат жена . 0| 4733 |09.04.2010 Пребиха с бухалка младеж в столицата . 4| 4689 |18.03.2010 Двама пребиха полицай и избягаха

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads