Реклама / Ads

0| 2215 |18.11.2021 НОВИНИ

”Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Център“ и кв. „Княжево“

.
На 19 ноември 2021 г. (петък) във връзка с подмяна на спирателен кран по бул. „Христо Ботев“, кв. „Център“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

ул. „Д-р Христо Стамболски“, ул. „Баба Неделя“, ул. „Шандьор Петьофи“ и бул. „Витоша“

района между бул. „Пенчо Славейков“, бул. „Витоша“, бул. „Патриарх Евтимий“, бул. „Христо Ботев“, бул. „Македония“, бул. „Ген. Едуард И. Тотлебен“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Прага“ кръстовището с ул. „Ген. Едуард И. Тотлебен“.

 

На 19 ноември 2021 г. (петък) във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи по ул. „Полк. Стойно Бачийски“, кв. „Княжево“ се налага спиране на водоподаването от 00:00 до 06:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

бул. „Цар Борис III“, ул. „Бойница“, ж.п. линия Перник –София и ул. „Поибрене“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Полк. Стойно Бачийски“ кръстовището с ул. „Войводина могила“.

 

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

 

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Отдел Комуникации на „Софийска вода“

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 0| 2207 |17.11.2021 ”Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от с. Световрачене . 0| 2235 |16.11.2021 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои част от столицата . 6| 2440 |15.11.2021 Проф. Маринов: Дебат Радев-Герджиков е добре да се проведе едновременно по няколко медии . 0| 2192 |15.11.2021 ”Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. „Младост“ 4

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ