Реклама / Ads

0| 2439 |06.04.2022 НОВИНИ

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Център“ и с. Лозен

.
На 7 април 2022 г. (четвъртък) във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Св. Иван Рилски“, кв. „Център“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Св. Иван Рилски“ от бул. „Ген. Михаил Д. Скобелев“ до ул. „Доспат“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св. Иван Рилски“ № 24.

 

На 7 април 2022 г. (четвъртък) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Бор“, с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на района на:

 

ул. „Дъб“, ул. „Бор“ и ул. „Ясен“ от ул. „Липа до ул. „Дъб“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ясен“ на кръстовището с ул. „Дъб“.

 

На 7 април 2022 г. (четвъртък) във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности в м. Садина, с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода” в района на:

 

АМ „Тракия“ от ул. „Околовръстен път“ до 1-ви км.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бензиностанция „Лукойл“ на АМ „Тракия“. 

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 0| 2344 |05.04.2022 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Център“ и с. Владая . 0| 2339 |04.04.2022 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Център“ . 0| 2458 |03.04.2022 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от в.з. Американски колеж . 0| 3389 |02.04.2022 Иво Христов: Войната е пагубна за Украйна, Русия и Европа. Парадоксално тя ще бъде благоприятна едновременно за САЩ и Китай
Реклама / Ads
БЛОГОВЕ