Реклама / Ads

 

0| 2384 |19.08.2021 НОВИНИ

”Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. ”Център” и кв. ”Витоша“

.
На 20 август 2021 г. (петък) във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по бул. „Васил Левски“, кв. „Център“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

бул. „Васил Левски“, бул. „Сливница“ и ул. „Ангиста“

бул. „Васил Левски“ от ул. „Цар Симеон" до бул.  „Сливница“ 


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. "Васил Левски" на кръстовището с ул. „Ангиста".


След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.


На 20 август 2021 г. (петък) във връзка с пресвързване на уличен водопровод по ул. „Никола Недев“, кв. „Витоша“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на:


ул. „ Никола Недев“ № 18.


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Никола Недев“ № 18.


Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 0| 3919 |18.08.2021 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Център“ . 0| 2370 |17.08.2021 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от в.з. „Косанин дол“ . 0| 2339 |16.08.2021 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. „Бъкстон“ и ПЗ „Хладилника“ . 0| 2726 |15.08.2021 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Лозенец“ и ж.к. „Дианабад“

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ