Реклама / Ads

0| 2426 |06.01.2021 НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на кв. „Бояна“ и кв. „Горубляне“

.
На 7 януари 2021 г. (четвъртък) във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Беловодски път“, кв. „Бояна“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Секвоя“ от ул. „Балканска война“ до ул. „Беловодски път“

ул. „Саша Попов“ от ул. „Балканска война“ до ул. „Секвоя“

ул. „Беловодски път“ от ул. „Секвоя“ до ул. „Севастократор Калоян“

ул. „Илия Кутев“ от ул. „Учителят“ до ул. „Беловодски път“

карето между ул. „Георги Рилски“, ул. „Богова Стъпка“, ул. „Църковна“ и ул. „Беловодски път“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кръстовището на ул. „Беловодски път“ и ул. „Секвоя“.

 

На 7 януари 2021 г. (четвъртък) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Долците“, кв. „Горубляне“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

ул. „Долците“ и ул. „Цветна градина“ от ул. „Самоковско шосе“ до ул. „Долците“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Долците“ и ул. „Цветна градина“.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx

 

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 1| 2375 |05.01.2021 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 2428 |04.01.2021 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. „Белите брези“ . 0| 2510 |21.12.2020 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от в.з. Беловодски път и кв. „Република“ 2 . 0| 2523 |20.12.2020 ”Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от с. Житен

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ