Реклама / Ads

0| 6323 |11.06.2017 НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 12 юни 2017 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Сливница“ Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по бул. „Сливница“  от  бул. „Христо Ботев“  до  ул. „Опълченска“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Сливница“ ъгъла с ул.“Антим I“.

На 12 юни 2017 г. (понеделник), във връзка с ремонт на стратегически водопровод на бул. „Лазар Михайлов“ кв. „Бенковски“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Новачки“, ул. „Перяновец“,  ул. „Хоризонт“, ул. „Тетевенска“, ул. „Бодра смяна“, ул. „Горна махала“, ул. „Яшарица“,  ул. „Северна“, ул. „Глас народен“,  ул. „Зеленска“, ул. „Логачка“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Лазар Михайлов“ ъгъла с ул. „Оралица“ .

На 12 юни 2017 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Слатинска река“ жк. „Христо Смирненски“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Слатинска река“  от  ул. „Гео Милев“  до  ул. „Камчия“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Слатинска река“ ъгъла с ул.“Роглец“.

 

 

 

 

На 12 юни 2017 г. (понеделник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. „Цар Борис III“ жк. „Бъкстон“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Ветрушка“, по бул. „Цар Борис III “  от  ул. „Деспот Слав“  до  ул. „Ветрушка“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ветрушка“ ъгъла с бул. „Цар Борис III “.

На 12 юни 2017 г. (понеделник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Без име“ жк. „Младост“ 2, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

Бл. 215- ниска и висока зона

Бл. 213 и бл. 214 – висока зона

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: пред бл. 215.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

На 12 юни 2017 г. (понеделник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Ела“ с. Кокаляне, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

местност Падинето, вилна зона „Бяла нива“, вилна зона  „Дебело Гуно“, ул. „Цар Иван Асен II“

по ул. „Димитър Благоев“ от ул. „Тополите“ до ул. „Цар Иван Асен II“, ул. „Грамада“

по ул. „ Тополите“ от ул. „Димитър Благоев“ до края на улицата

по ул. „Петров кладенец“ от №10 до края на улицата, ул. „Лъката“, ул. „Ела“, ул. „Буката“, ул. „3“, ул. „2“, ул. „Люляк“

по ул. „Държов дол“ от ул. “Лъката“ до ул. "Цар Асен II", ул. „Падинето“, ул. „Йованец“ с номера 2, 4, 6

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Падинето“ ъгъла с ул. „Люляк“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

 

 

На 12 юни 2017 г. (понеделник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Зорница“ кв. „Михайлово“ гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. 3-та, по ул. „Зорница“ от ул. „Китката“ до ул. „Бук“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Зорница“ ъгъла с ул. „Китката“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 12 юни 2017 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 625 жк. „Люлин“ 6, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бл. 625, бл. 626

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: паркинга на бл. 625.

На 12 юни 2017 г. (понеделник), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Самоков“ жк. „Изгрев“, се налага спиране на водоподаването от 13:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Самоков “  от  ул. „Незабравка“  до  бул. „Драган Цанков“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Самоков“ ъгъла с ул. „Русаля“.

На 12 юни 2017 г. (понеделник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. „Никола Петков“ кв. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Киевска “  от  ул. „Любляна“  до  бул. „Никола Петков“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Киевска“ ъгъла с ул. „Ново село“.

 

На 12 юни 2017 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Ботевградско шосе“  кв. „Враждебна“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Ботевградско шосе“ от река Искър до с. Долни Богров и ул. „Челопешко шосе“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Ботевградско шосе“ №441.

На 12 юни 2017 г. (понеделник), във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Незабравка“  кв. „Факултета“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Несебър“ от ул. „Суходолска“ до парк „ Западен парк“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Несебър“ №25.

На 12 юни 2017 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стефан Караджа“  кв. „Филиповци“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Стефан Караджа“, ул. „Хаджи Димитър“, ул. „Георги Стоянов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Стефан Караджа“ ъгъла с ул. „Хаджи Димитър“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 0| 4546 |09.06.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3860 |08.06.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 4030 |06.06.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 5101 |05.06.2017 В Деня на околната среда, „Софийска вода“ свързва хората с природата
Реклама / Ads

БЛОГОВЕ