Реклама / Ads
0| 3875 |14.11.2017 НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 15 ноември 2017 г. (сряда), във връзка с пресвързване на довеждащ водопровод над с. Мърчаево, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 

с. Мърчаево

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада пред кметството.

На 15 ноември 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. „Борис Новоселски“, жк. „Христо Смирненски“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Борис Новоселски“ и бл. 36, бл. 37, бл. 38, бл. 38А, бл. 40А, бл. 32А

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 40А.

На 15 ноември 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Алабин“, Център се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Алабин“ от бул. „Витоша“ до бул. „Христо Ботев“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Христо Ботев“ ъгъла с ул. „Алабин“.

 

 

 

 

На 15 ноември 2017 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Клокотница“, жк. „Банишора“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Клокотница“  от ул. „Софроний Врачански“ до ул. „Опълченска“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.„Клокотница“ ъгъла с ул. „Странджа“.

На 15 ноември 2017 г. (сряда), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Свободна“ кв. „Банишора“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Военна рампа“ от ул. „Свободна“ до ул. „Сергей Румянцев“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Свободна“ ъгъла с ул. „Военна рампа“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 15 ноември 2017 г. (сряда), във връзка с откриване на скрит теч до бл. 513, жк. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бл. 513

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 513.

На 15 ноември 2017 г. (сряда), във връзка с монтаж на пожарен хидрант и спирателен кран в махала „Масова“ с. Плана, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

махала „Масова“, махала „Календерова“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: махала „Масова“ ъгъла с махала „Календерова“.

 

 

На 15 ноември 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стара планина“, кв. „Сеславци“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Стара планина“, ул. „Цанко Церковски“, ул. „Бреза“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада.

На 15 ноември 2017 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Незабравка“, с. Волуяк, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Незабравка“, ул. „Свобода“, бул. „Ломско шосе“, ул. „Никодим Тодоров“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.„Незабравка“ ъгъла с ул. „Дружба“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3645 |13.11.2017 ”Софийска вода” временно ще спре водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3872 |09.11.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 4151 |08.11.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3970 |06.11.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads