Реклама / Ads
0| 3701 |20.11.2017 НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 21 ноември 2017 г. (вторник), във връзка с ремонт на уличен водопровод на бул. „Васил Левски“, кв. „Център“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”.
Водата спира за живеещи в района на:
бул. „Васил Левски“ от ул. „Георги С. Раковски“ до ул. „Проф. Никола Михайлов“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Васил Левски“ на кръстовището с ул. „6-ти септември“.
На 21 ноември 2017 г. (вторник), във връзка с подняна на водопровод на ул. 253, кв. „Орландовци“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Димитър Гущанов“, ул. „Железопътна“, ул. 252 и ул. 228
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Гущанов“ ъгъла с ул. „Железопътна“.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
На 21 ноември 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение ул. „Златен век“, в.з. Симеоново – Драгалевци се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Васил Попович“ от ул. „Златен век“ до ул. „Тодор Пеев“
ул. „Чичовци“ от ул. „Васил Попович“ до ул. „Анредей и Константин  Петкович“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Васил Попович“ на кръстовището с ул. „Златен век“.
На 21 ноември 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на уличен водопроводно във в.з. „Кокалянски ханчета“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Искър“, ул. „Тодорини кукли“, ул. „Тополите“, ул. „Зора“, ул. „Цар Иван Шишман“, ул. „Трудолюбие“, ул. „Родолюбие“, ул. „Пролет“, ул. „Латинка“, местност Свлачището, ул. „Михово блато“, ул. „Роса“, ул. „Малчика“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Искър“ ъгъла с ул. „Цар Иван Шишман“.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
На 21 ноември 2017 г. (вторник), във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Тричко Велев“, жк. „Връбница“ 2 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бл. 621, бл. 622, бл. 623, бл. 608 вх. А
ул. „Острова“
ул. „Тричко Велев“ от бул. „Ломско шосе“ до ул. „Златен Клас“
ул. „Гайдарче“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Тричко Велев“ пред църквата.
На 21 ноември 2017 г. (вторник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Боянски водопад“, кв. „Манастирски ливади“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:
ул. „Тодор Каблешков“, ул. „Цанко Лавренов“, ул. „Иван Кирков“, ул. „Акад. Георги Наджаков“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Боянски водопад“ ъгъла с ул. „Шарл Шампо“.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3968 |19.11.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3682 |15.11.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 5300 |14.11.2017 „Софийска вода“ откри мобилен център за обслужване на клиенти . 0| 3814 |14.11.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads