Реклама / Ads
0| 4128 |06.12.2017 НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 7 декември 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран на до бл. 26 , жк. „Овча купел“ 2 , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 

ул. „Антонин Колар“, ул. „Херман Майер“, ул. „Иван Хаджийски“, ул. „Феникс“, бул. „Президент Линкълн“, ул. „Иван Хаджийски“ между ул. „Херман Майер“ и ул. „Промишлена“,  бл.38 и ниска зона на бл.40 А и бл. 42А, ул. „Детелина“, бул. „Президент Линкълн“, ул. „Антонин Колар“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Феникс“ ъгъла с ул. „Иван Хаджийски“.

На 7 декември 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателни кранове и водомерен възел на резервоар „Бухово“ , гр. Бухово , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

гр. Бухово

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред кметството.

От 23:00 часа на 07 декември 2017 г. (четвъртък) до 06:00 часа на 08 декември 2017г. (петък), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Оборище", кв. „Подуяне“  се налага спиране на водоподаването на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Оборище“  от бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ до ул. „Васил Друмев“ района  между ул. „Оборище“, ул. „Мърфи“, ул. „Русалка“ и ул. „Алеко Константинов“

ул. „Алеко Константинов“ от ул. „Оборище“ до ул. „Султан тепе“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Русалка“ ъгъла с ул. „Алеко Константинов“.

На 7 декември 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Три кладенци“ , кв. „Бояна“ , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Севастократор Калоян“ от ул. „Десислава“ до пл. „Сборище“, ул. „Три кладенци“, ул. „Байкал“

ул. „Белите брези“ от ул. „Севастократор Калоян“ до ул. „Даскал Стоян Попандреев“

ул. „Орешарска“ от ул. „Севастократор Калоян“ до ул. „Даскал Стоян Попандреев“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Три кладенци“ ъгъла с ул. „Севастократор Калоян“.

На 7 декември 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Павел Венков“, кв. „Требич“  се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

ул. „Павел Венков“, ул. „Леска“, ул. „Филип Миланов“, ул. „Владимир Конев“, ул. „Мрахорица“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Леска“ ъгъла с ул. „Филип Миланов“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3830 |05.12.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3694 |04.12.2017 ”Софийска вода” съобщава за спешен ремонт, вижте къде . 0| 4066 |04.12.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 4367 |03.12.2017 Екипи на ”Софийска вода” отводняват в каналите в София

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads