Реклама / Ads
Frognews
0| 2875 |14.12.2017

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 15 декември 2017 г. (пeтък), във връзка провеждане на степ тест за проверяване на налягането във водопроводната мрежа на ул. „Иларион Макриополски“, гр. Банкя се налага спиране на водоподаването от 00:00 до 05:00 часа на клиентите на „Софийска вода”.
Само за живеещи в района на:

ул. „Иларион Макриополски“, ул. „Космонавт“, ул. „Москва“
бул. „Варна“ от ул. „Несебър“ до ул. „Стефан Стамболов“, ул. „Средна гора“
кв. „Св. Стефан“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Освободител“ ъгъла с ул. „Тракия“; ул. „Стефан Стамболов“ ъгъла с ул. „Несебър“.
На 15 декември 2017 г. (петък), във връзка с пресвързване на редуктор за налягане на ул. „Искър“, с. Мало Бучино  се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
Вилни зони „Пладнище“ и „Симоница“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Искър“ ъгъла с ул. „Родопи“.
На 15 декември 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Явор“, кв. „Суходол“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Явор“, по ул. „Овче поле“ от ул. „Перла“ до ул. „Градина“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Овче поле“ ъгъла с ул. „Явор“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


Отдел Комуникации на „Софийска вода”
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3033 |13.12.2017 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3169 |11.12.2017 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3137 |10.12.2017 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3198 |07.12.2017

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ