Реклама / Ads
0| 3849 |05.12.2017 НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 6 декември 2017 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Суходолска“ , жк. „Западен парк“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”.
 

Водата спира за живеещи в района на:
ул. „Суходолска“ от ул. „Проф. А.Вайганд“ до ул. „Булина ливада“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Суходолска“ до бл. 132.
На 6 декември 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Съгласие“, кв. „Гниляне“ гр. Нови Искър  се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:
ул. „Съгласие“, ул. „Враня“, ул. „Тополите“, ул. „Спортист“, ул. „Христо Ботев“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Христо Ботев“ ъгъла с ул. „Искърско дефиле“.
На 6 декември 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Баба Тонка“, кв. „Васил Левски“  се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Константин Фотинов“ от ул. „Баба Тонка“ до ул. „Княгиня Тамара“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Баба Тонка“№46.


Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Отдел Комуникации на „Софийска вода”
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3713 |04.12.2017 ”Софийска вода” съобщава за спешен ремонт, вижте къде . 0| 4087 |04.12.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 4407 |03.12.2017 Екипи на ”Софийска вода” отводняват в каналите в София . 2| 3949 |03.12.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads