Понеделник, 15 Октомври 2018, 23:34
Frognews
0| 2920 |09.10.2017

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 10 октомври 2017 г. (вторник), във връзка с изключване на уличен водопровод и подмяна на спирателен кран на бул. „Васил Левски“, кв. „Център“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Васил Левски“ между ул. „Ген. Йосиф В. Гурко“ и ул. „Граф Игнатиев“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Ген. Паренсов“ на кръстовището с бул. „Васил Левски“.

На 10 октомври 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в жк. „Хаджи Димитър“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в:

бл. 135

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Златица“ до бл. 135.

На 10 октомври 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. Летец“ в кв. „Кумарица“, гр. Нови Искър се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. "Детска песен", ул. „Боровец"

ул."Летец" от ул. "Снежанка" до ул. "Иван Вазов"

карето от бивши военни блокове от бл. 1 до бл. 15 на ул. "Летец"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Летец“ на кръстовището с ул. „Боровец“.

На 10 октомври 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Вишнева“ в жк. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

пл." Велчова завера" №1

ул. "Арх. Йордан Миланов" от ул. "Йосиф Петров" до ул. "Вишнева"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Арх. Йордан Миланов“ на кръстовището с ул. „Вишнева“.

На 10 октомври 2017 г. (вторник), във връзка с изграждане на сградно  водопроводно отклонение на ул. „Средна  гора“ в кв. „Център“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Средна гора“ от ул. „Цар Симеон“ до ул. „Св. Св. Кирил и Методий“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Средна гора“ на кръстовището с ул. „Цар Симеон“.

На 10 октомври 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Момина скала“ в с. Долни Пасарел се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

Карето между ул. „Урвич“, ул. „Вец Пасарел“, ул. „Искър“ и ул. „Ракита“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Детелина“ на кръстовището с ул. „Вец Пасарел“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания. Моля, подкрепете ни.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Вижте къде „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването заради ремонт 0| 3046 |05.10.2017 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3010 |04.10.2017 . Вижте къде ”Софийска вода” спира временно водата заради ремонти утре 0| 3322 |03.10.2017 . Затварят временно централния вход на НДК заради ремонт 0| 3048 |02.10.2017

КОМЕНТАРИ

Реклама
Реклама
Реклама

БЛОГОВЕ

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах