Вторник, 22 Януари 2019, 03:25
Frognews
0| 3372 |20.02.2018

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 21 февруари 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. „Самоков“, жк. „Изток“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Самоков“, ул. „Тинтява“, ул. „Димитър Н. Гичев“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Самоков“ ъгъла с ул. „Чарлз Дарвин“.

На 21 февруари 2018 г. (сряда), във връзка с изключване на уличен водопровод на ул. „Черковна“ , кв. „Сухата река“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „ Йоаким Осоговски“ , ул. „Екатерина Симидчийска“, ул. „Петрохан“ , ул. „Христо Данов“ , ул. „Никола Първанов“ ,ул. „Ильо войвода“ ,  бул. „Владимир Вазов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Подуенска“ ъгъла с ул. „Райно Попович “.

На 21 февруари 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „13 - ти март, Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „13 – ти март“ от ул. „Любен Каравелов“ до ул. „6-ти септември“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „6-ти септември“ ъгъла с ул. „13 - ти март“.

На 21 февруари 2018 г. (сряда), във връзка с прекъсване на уличен водопровод на ул. „Елин връх“ , кв. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Кап. Тодор Ночев“ от ул. „Елин връх“ до ул. „Люботрън“,

ул. „Беломорски проход“ от ул. „ Капитан Тодор Ночев“ до бул. „Черни връх“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Капитан Тодор Ночев“ ъгъла с ул. „Беломорски проход “.

На 21 февруари 2018 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Братя Пешеви, кв. „Подуяне“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Братя Пешеви“ №8, №10, №5, №5А, №7

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Братя Пешеви“ №5.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания. Моля, подкрепете ни.
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3299 |19.02.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3567 |18.02.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3435 |15.02.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 2898 |14.02.2018

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads

БЛОГОВЕ

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах