Реклама / Ads
Frognews
0| 4240 |06.03.2018

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 7 март 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Битоля“, жк. „Белите брези“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Нишава“, ул. „Битоля“, ул. „Кюстендил“, ул. „Дойран“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Битоля“ ъгъла с ул. „Нишава“; ул. „Кюстендил“ ъгъла с ул. „Чепино“.

На 7 март 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на зад бл. 94 , жк. „Младост“ I , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бл. 94, бл. 95, бл. 96, бл. 96А, бл. 99Б

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 95.

На 7 март 2018 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Околовръстна“ , с. Казичене , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Христо Ботев“, ул. „Георги Бенковски“, ул. „Околовръстна“, ул. „Цар Борис III“, ул. „Серафим Стоев“, ул. „Трети март“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Борис III“ ъгъла с ул. „Околовръстна“.

На 7 март 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Марица“ , кв. „Подуене“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Марица“ от ул. „Алеко Константинов“ до ул. „Васил Друмев“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Мадрид“ ъгъла с ул. „Васил Друмев“.

 

На 7 март 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Васил Попович“ , вилна зона „Симеоново – Драгалевци“ , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Васил Попович“ от ул. „Тодор Пеев“ до ул. „Златен век“

ул. „Чичовци“ от ул. „Васил Попович“ до ул. „Андрей и Константин Петкови“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Златен век“ ъгъла с ул. „Васил Попович“.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 4384 |05.03.2018 . Йорданка Пенкова поема временно Здравната каса 1| 3997 |26.02.2018 . „Софийска вода“ напомня как да се предпазят ВиК инсталациите при ниски температури 0| 3842 |26.02.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Кръстова вада“ 0| 4142 |25.02.2018

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ