Реклама / Ads
Frognews
0| 3171 |25.04.2018

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 26 април 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателни кранове на резервоар „Лозен-Тунела“ с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Горно градище“ , ул. „Черковна“ , ул. „Самоковски път“ , ул. „Янко  Панайотов“  ,  ул. „Извор“  ,  ул. „Съединение“ , ул. „Еделвайс“ , ул. „Цветна  градина“, ул. „Св.Св.Кирил и  Методий “, ул. „Искър “ , ул. „Азмаците“  

и  района  между  ул. „Борова гора“ , ул. „Стефан Стамболов“ , ул. „Васил Левски“  , ул. „Караджин“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Караджин“ ъгъла с ул. „Иван Пешев“; ул. „Св.Св.Кирил и  Методий“ ъгъла с ул. „Горник“.

На 26 април 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателни кранове на бул. „Александър Стамболийски“, жк. „Разсадника-Коньовица“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Александър Стамболийски“ от ул. „Алеко Туранджа“ до ул. „Татарли“

ул. „Троян“ от ул. „Позитано“ до бул. „Александър Стамболийски“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Александър Стамболийски“ ъгъла с ул. „Райна Княгиня“.

На 26 април 2018 г. (четвъртък), във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Георги Райчев кв. „Витоша“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Георги Райчев“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Георги Райчев“ №1.

На 26 април 2018 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. „Ген. Николай Столетов жк. „Света Троица“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Ген. Николай Столетов “ от ул. „Майор Георги Векилски“ до ул. „Враня“ и ул. „Враня“ №46

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Ген. Николай Столетов „ ъгъла с ул. „Димитър Петков“.

На 26 април 2018 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за изграждане на уличен водопровод на ул. „Самоковско шосе“ с. Панчарево , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Самоковско шосе“ от ул. „Елин Пелин“ до ул. „Юрий Гагарин“, ул. „Руджери“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Самоковско шосе“  ъгъла с ул. „Елин Пелин“ .

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

На 26 април 2018 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Заводска“ кв. „Орландовци“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „История славянобългарска“, ул. „Каменоделска“, ул. „Индустриална“, ул. „Заводска“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „История славянобългарска “  ъгъла с ул. „Заводска“ .

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 26 април 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Елена Снежина кв. „Драгалевци“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Елена Снежина“ от ул. „Ангел Букурещлиев“ до ул. „Маестро Атанасов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Елена Снежина “№10.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3346 |23.04.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 1| 3350 |22.04.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Горна баня“ 0| 3478 |20.04.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от с. Локорско 0| 3581 |19.04.2018

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ